Opera Aria : Νέος ανταγωνιστής για  το Bing Chat του Edge

Opera Aria : Νέος ανταγωνιστής για το Bing Chat του Edge

Η Opera πρόσφατα κυκλοφόρησε την Aria, μια λειτουργία AI που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία περιήγησης για τους χρήστες της. Η Aria μπορεί να παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε παραγωγικές υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης που είναι εγγενώς ενσωματωμένες στο πρόγραμμα περιήγησης. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνεργάζονται με AI κατά την αναζήτηση στον Ιστό, τη σύνταξη κειμένου ή κώδικα και τη λήψη πληροφοριών προϊόντος.

Η Aria αξιοποιεί την αρχιτεκτονική “Composer” της Opera, η οποία επιτρέπει την ενσωμάτωση με το GPT του OpenAI. Αυτή η προηγμένη υποδομή επιτρέπει στην Aria να συνδέεται με πολλά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης, παρέχοντας στους χρήστες μια ευέλικτη γκάμα υπηρεσιών με τεχνητή νοημοσύνη.

Επιπλέον, η Aria ενσωματώνει ζωντανά αποτελέσματα ιστού, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες από το διαδίκτυο, εξαλείφοντας τυχόν περιορισμούς που σχετίζονται με απαρχαιωμένο περιεχόμενο.

Η τρέχουσα επανάληψη του Aria παίρνει το μορφή διεπαφής συνομιλίας, διευκολύνοντας την άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών και του συστήματος AI. Αυτό το αρχικό βήμα χρησιμεύει ως βάση για μελλοντική ανάπτυξη, με την Opera να σχεδιάζει να ενσωματώσει το Aria πιο βαθιά στο πρόγραμμα περιήγησης στις επόμενες εκδόσεις.

Η ενσωμάτωση του Aria στην Opera σηματοδοτεί μια αξιοσημείωτη εξέλιξη στην περιήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες έχουν πλέον την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης ενώ εκτελούν διάφορες διαδικτυακές εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των αναζητήσεων στον ιστό, της δημιουργίας περιεχομένου και της αναζήτησης πληροφοριών προϊόντος.

«Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει γρήγορα τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, περιηγούμαστε στο διαδίκτυο και φυσικά πώς σκεφτόμαστε τα προγράμματα περιήγησης και το ρόλο που μπορούν να παίξουν στην διαδικτυακή εμπειρία των χρηστών», δήλωσε ο Product Director, Opera for PC. “Σωστά, το Aria είναι το πρώτο μας προϊόν που ονομάστηκε.”

Η συνεργασία της Opera με Τεχνολογία GPT του OpenAI και τα σχέδιά της για ενσωμάτωση πρόσθετων υπηρεσιών αποδεικνύουν τη δέσμευση της εταιρείας να βελτιώνει συνεχώς τις δυνατότητες της Aria.

Το Aria είναι προσβάσιμο σε περισσότερες από 180 χώρες μέσω των εκδόσεων πρώιμης πρόσβασης του Opera One. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Aria μπορούν να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη έκδοση του Opera One (έκδοση ανάπτυξης) σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή την έκδοση beta του Opera για Android από το Google Play Store. Απαιτείται να έχετε λογαριασμό Opera για να δοκιμάσετε το Aria.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *