Ποιες νέες συσκευές ανακοίνωσε η Sony στην εκδήλωση της

Ποιες νέες συσκευές ανακοίνωσε η Sony στην εκδήλωση της

Η Sony έκανε δύο ανακοινώσεις υλικού κατά τη διάρκεια της PlayStation Showcase η. Αν και καμία δεν ήταν νέα κονσόλα, η μία έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους κατόχους του PlayStation 5 να μεταδίδουν ροή και να παίζουν παιχνίδια από απόσταση.

Η συσκευή, η οποία ονομάστηκε “Project Q” κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase, θα έχει οθόνη HD οκτώ ιντσών και όλα τα κουμπιά του ελεγκτή DualSense PS5 της εταιρείας. Θα μπορεί να παίζει παιχνίδια PS5 με απομακρυσμένο παιχνίδι ή με σύνδεση στο τοπικό δίκτυο Wi-Fi της κονσόλας. Τα παιχνίδια πρέπει να είναι εγκατεστημένα στο PS5 του κατόχου για να χρησιμοποιήσετε το “Project Q”. Επίσης, δεν θα παίζει κανένα παιχνίδι PS VR2.

Η συσκευή είχε προηγουμένως φημολογηθεί τον Απρίλιο, και φαίνεται ότι αυτές οι φήμες ήταν πράγματι σωστές. Θα ήταν μια επιστροφή του είδους της Sony στον φορητό χώρο παιχνιδιών, μετά την κυκλοφορία του PlayStation Portable το 2004 και του PS Vita το 2011.

Η Sony ανακοίνωσε επίσης σχέδια για την κυκλοφορία των δικών της ακουστικών PlayStation, τα οποία λέει ότι θα λειτουργούν τόσο στο PS5 όσο και στο PC. Η Sony λέει ότι θα συνδεθεί και με smartphone μέσω Bluetooth. Η Sony ισχυρίζεται ότι θα χρησιμοποιήσει νέα τεχνολογία, ώστε τα ακουστικά να προσφέρουν «ήχο χωρίς απώλειες με χαμηλή καθυστέρηση». Το βίντεο έδειξε επίσης τα ακουστικά να αποθηκεύονται σε κάτι που έμοιαζε με θήκη φόρτισης.

Η Sony δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το “Project Q” ή τα ακουστικά του PlayStation. Επομένως, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή για κανένα από τα δύο προϊόντα. Επίσης, δεν έχουμε πιο συγκεκριμένες προδιαγραφές υλικού όπως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

Η Sony λέει ότι και τα δύο προϊόντα θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή πριν από το τέλος του 2023. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι η εταιρεία θέλει να τα διαθέσει και τα δύο εγκαίρως για την πολυάσχολη εορταστική περίοδο αγορών. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από τους καταναλωτές, ειδικά για τη συσκευή Project Q.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *