Η Oppo παρουσιάζει τον Kaka ως πρεσβευτή της μάρκας πριν από τον τελικό του UEFA Champions League

Η Oppo παρουσιάζει τον Kaka ως πρεσβευτή της μάρκας πριν από τον τελικό του UEFA Champions League

Το Oppo μπορεί να αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα στην Ευρώπη, αλλά η εταιρεία εξακολουθεί να θέλει να προωθήσει τα κορυφαία τηλέφωνά της – το Find N2 Flip και το Find X6 Pro.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της στο UEFA Champions League υπογράφοντας τον πρώην ποδοσφαιριστή Ricardo Izecson Dos Santos Leite, πιο γνωστό ως Kaka, για να γίνει πρεσβευτής της παγκόσμιας μάρκας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το πρώην αστέρι των Σάο Πάολο, Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, προωθώντας τις μάρκες της Oppo και τα κορυφαία smartphone της. Θα επισκεφθεί την Ινδονησία στις 3 Ιουνίου και την Κίνα στις 5 Ιουνίου πριν συναντηθεί με παγκόσμιους οπαδούς στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Champions League στις 10 Ιουνίου.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της ομάδας του Μιλάνου που κέρδισε τον τελικό του Champions League το 2007 εναντίον της Λίβερπουλ, εκδικούμενος την ήττα δύο χρόνια νωρίτερα στο στάδιο Ατατούρκ που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό. Ο Κάκα κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2007 και είναι επίσης νικητής της ιταλικής Serie A, καθώς και της ισπανικής La Liga ενώ έπαιζε για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο παίκτης είπε ότι ήταν ενθουσιασμένος που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας όπως η Oppo, και ήταν και ο ίδιος μεγάλος θαυμαστής της τεχνολογίας. Ο Elvis Zhou, CMO της Oppo Overseas, είπε ότι τα θαύματα δεν γίνονται απλά, είναι φτιαγμένα από τεχνογνωσία και επιμονή, και η Kaka είναι μια αντιπροσώπευση αυτών των ιδιοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *