Τι διορθώνει ενημέρωση Android 14 Beta 2.1 για τηλέφωνα Pixel

Τι διορθώνει ενημέρωση Android 14 Beta 2.1 για τηλέφωνα Pixel

Η πιο πρόσφατη έκδοση Android της Google – Android 14 – πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν φέτος. Όπως λέει η παράδοση, το Android 14 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε έκδοση beta ώστε οι κάτοχοι επιλεγμένων smartphone να δοκιμάσουν τις επερχόμενες λειτουργίες πριν από μια ευρύτερη κυκλοφορία. Μετά το Android 14 Beta 2 που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O 2023 πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, η Google κυκλοφορεί τώρα την Beta 2.1 για Pixel 4a και νεότερα τηλέφωνα Pixel.

Η Google πήρε πρόσφατα το Subreddit του προγράμματος Android Beta για να ανακοινώσουν το τεράστιο changelog της τελευταίας ενημέρωσης Android 14 Beta 2.1 με τον αριθμό έκδοσης UPB2.230407.019. Όντας μια έκδοση X.1, η ενημερωμένη έκδοση στοχεύει πρωτίστως να εξαλείψει μια μακρά λίστα προβλημάτων με την Beta 2.

Κυρίως, το Android 14 Beta 2.1 διορθώνει το σφάλμα που εμπόδιζε τους χρήστες να εξέλθουν από τη δοκιμή Android 14 beta. Η ενημέρωση προσθέτει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Μαΐου 2023 σε συγκεκριμένα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων της σειράς Pixel 6 και του Pixel 6a στην Verizon.

Στη συνέχεια, η ενημέρωση διορθώνει ένα σφάλμα που προηγουμένως έκρυβε το πραγματικό ποσοστό μπαταρίας και αντ’ αυτού εμφάνιζε 0%. Επιδιορθώνει επίσης προβλήματα με τον ήχο των τηλεφώνων και εξαλείφει αυτό που προκαλούσε τη διακοπή λειτουργίας πολλών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του Google Photos.

Επιπλέον, η ενημέρωση επιδιορθώνει προβλήματα με την Always-On Display, συμπεριλαμβανομένων σεναρίων με ειδοποιήσεις του Google Messages που λείπουν ή τρεμούλιασμα κατά τη χρήση του Android Auto. Τέλος, επιδιορθώνει επίσης το πρόβλημα που έκανε την εφαρμογή Google TV να εξαφανιστεί στη λειτουργία εικόνας σε εικόνα όταν ήταν ενεργοποιημένη η πλοήγηση με χειρονομίες.

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος ως δοκιμαστής beta Android, μπορείτε να ελέγξετε για την ενημέρωση από τη επιλογή Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση συστήματος αν δεν έχει ήδη εμφανιστεί στις ειδοποιήσεις. Αλλά αν δεν είστε ακόμη μέρος της beta και θέλετε να τη δοκιμάσετε, μπορείτε να εγγραφείτε για Android 14 Beta στα τηλέφωνά σας Pixel μεταβαίνοντας στην ειδική πύλη και επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή.

Ωστόσο, προτού εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις για το Android 14 Beta στο τηλέφωνό σας, να θυμάστε ότι ενδέχεται να μην είναι ακόμα απαλλαγμένο από σφάλματα, καθώς απέχουμε ακόμη μερικούς μήνες από τη λήψη μιας υποψήφιας έκδοσης. Εκτός από την απόδοση με σφάλματα, οι ενημερώσεις beta ενδέχεται επίσης να διακόψουν τη λειτουργικότητα για σημαντικές εφαρμογές, ειδικά για τραπεζικές συναλλαγές και πληρωμές. Η επιστροφή από την beta σε μια σταθερή έκδοση Android 13 θα απαιτήσει από εσάς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του smartphone σας, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθμίσει τις προοπτικές πριν κάνετε το άλμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *