Μια νέα διαρροή δίνει περισσότερες πληροφορίες για το  iPhone 15 Pro Max 

Εάν βρισκόσαστε γύρω από τις φήμες πρόσφατα, τότε πιθανότατα θα γνωρίζετε ότι μια από τις σημαντικότερες αναμενόμενες καινοτομίες που θα έρθουν με το iPhone 15 Pro Max ήταν μια νέα κύρια κάμερα, πιθανότατα βασισμένη στον αισθητήρα Sony IMX903, 1″. Η πιο πρόσφατη πληροφορία , ωστόσο,  ισχυρίζεται ότι το iPhone 15 θα μείνει  με την ίδια κάμερα Quad-Bayer IMX803, 48MP 1/1.28″ που η iPhone 14 Pro και Pro Max έχουν ήδη.

Επίσης , υπάρχει και  η φήμη ότι το iPhone 15 Pro Max θα μεταφέρει την τεχνολογία πάνελ M12 OLED που χρησιμοποιεί στην τρέχουσα γενιά. Ωστόσο,  οι χρήστες προφανώς περίμεναν περισσότερα  από την Apple.

Τούτου λεχθέντος, η οθόνη στο iPhone 15 Pro Max μπορεί να μην έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με αυτή στο iPhone 14 Pro Max καθώς αναφορές ισχυρίζονται ότι το νέο τηλέφωνο θα είναι ελαφρώς πιο κοντό στα 159,8 mm, σε σύγκριση με 160,7 mm στο iPhone 14 Pro Max και ελαφρώς πιο στενό στα 76,7 mm, αντί για 77,6 mm.

Όσο για τις αναμενόμενες νέες προσθήκες στο iPhone 15 Pro Max, υπάρχει η πολυσυζητημένη τηλεφωτογραφική κάμερα περισκοπίου, η οποία φέρεται να είναι αποκλειστική για το iPhone 15 Pro Max και όχι το κανονικό Pro και θα προσφέρει οπτική μεγέθυνση 6x.

Αναμένουμε επίσης ότι η οικογένεια iPhone 15, συμπεριλαμβανομένου του Pro Max, θα συνοδεύεται από μια θύρα USB Type-C. Αναμένεται επίσης ένα νέο Apple A17 Bionic κατασκευασμένο σε λειτουργία 3nm, όπως και 8 GB LPDDR5 RAM.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *