Τι νέα χαρακτηριστικά προσθέτει η Microsoft  στο Bing Chat

Τι νέα χαρακτηριστικά προσθέτει η Microsoft στο Bing Chat

H Microsoft ανακοίνωσε περισσότερες επερχόμενες δυνατότητες στο Bing Chat AI. Ωστόσο, είχε ακόμα χρόνο να κυκλοφορήσει ορισμένες ενημερώσεις σχετικά με το Bing Chat αυτήν την εβδομάδα.

Στην κανονική εβδομαδιαία Ενημέρωση ανάρτησης του  ιστολογίου Bing Chat, η Microsoft σημείωσε μερικές ενημερώσεις που σχετίζονται με το πληκτρολόγιο για κινητά SwiftKey. Ένα από αυτά βοηθά τους χρήστες να συνθέτουν μηνύματα με AI:

Κυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα σύνταξης στο SwiftKey που λειτουργεί παρόμοια με την πλευρική γραμμή σύνθεσης στο Edge—δημιουργεί κείμενο για εσάς με βάση τις επιλεγμένες παραμέτρους σας, όπως θέμα, τόνος μηνύματος, μορφή και μήκος. Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει γρήγορα να γράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν πάροχο υπηρεσιών που ζητά επίλυση ενός ζητήματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα τη συνταγμένη αλληλογραφία σας και να τη στείλετε.

Υπάρχουν επίσης δύο νέοι τόνοι γραφής στη λειτουργία σύνθεσης Swiftkey: Witty και Funny, που θα κάνουν τα μηνύματα λίγο πιο χιουμοριστικά στην ανάγνωση. Επίσης, ο μεταφραστής AI που είναι ήδη διαθέσιμος για την έκδοση Android του SwiftKey είναι τώρα ζωντανός στην έκδοση IOS της εφαρμογής.

Μιλώντας για το Android, η Microsoft έχει τώρα κυκλοφορήσει ένα γραφικό στοιχείο Bing Chat για εκείνες τις συσκευές που μπορούν να προστεθούν στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας. Μπορείτε να μάθετε πώς να το προσθέσετεσε αυτήν τη σελίδα υποστήριξης της Microsoft.

Τέλος, μια από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες του Bing Chat ήταν να δίνει στους χρήστες καλύτερες απαντήσεις σε αθλητικές ερωτήσεις. Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft προώθησε ορισμένες βελτιώσεις σε αυτόν τον τομέα

Κατά τη διάρκεια του Build 2023, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η αναζήτηση Bing θα προστεθεί για χρήστες του ChatGPT chatbot. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Microsoft αύξησε αθόρυβα τον αριθμό των χαρακτήρων σε κάθε ερώτηση Bing Chatαπό 2.000 έως 4.000.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *