Τα μεγέθη οθόνης του iPhone 16 Pro θα είναι τα μεγαλύτερα ποτέ

Τα μεγέθη οθόνης του iPhone 16 Pro θα είναι τα μεγαλύτερα ποτέ

Φήμες περιβάλλουν τα μοντέλα iPhone 16 Pro της Apple, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2024. Πρόσφατες αναφορές υποδηλώνουν ότι η Apple θα διευρύνει τα μεγέθη οθόνης αυτών των επερχόμενων συσκευών, παρέχοντας επιπλέον χώρο για καινοτόμες λειτουργίες όπως η φημολογούμενη κάμερα περισκοπίου. 

Πολλές πηγές έχουν αναφέρει ότι οι οθόνες του iPhone 16 Pro θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από τους προκατόχους τους, το iPhone 14 Pro και το iPhone 15 Pro.Επίσης,  οι οθόνες θα αυξηθούν κατά “μερικά δέκατα της ίντσας διαγώνια”, υποδεικνύοντας μια ανεπαίσθητη αύξηση.

Επίσης, ένας άλλος χρήστης  ανέφερε στο Twitter ότι τα μοντέλα Pro και Pro Max θα έχουν μεγέθη 6,3 ιντσών και 6,9 ιντσών, αντίστοιχα. Ένας γνωστός αναλυτής, ο Ming-Chi Kuo, υποστήριξε αυτόν τον ισχυρισμό, δηλώνοντας ότι τα μοντέλα θα ήταν ελαφρώς μεγαλύτερα.

Από την άλλη πλευρά, τα επερχόμενα κορυφαία μοντέλα iPhone 15 Pro και Pro Max της Apple αναμενόταν να διαθέτουν κουμπιά στερεάς κατάστασης για όγκο και ισχύ. Ωστόσο, μια νέα έρευνα δείχνει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει τα κανονικά κουμπιά αντ ‘αυτού λόγω «μη επιλύσεων τεχνικών ζητημάτων πριν από τη μαζική παραγωγή».

Επίσης, φαίνεται ότι το iPhone 15 Pro θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό του κουμπιού λειτουργίας + κουμπιού δράσης για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή ή να την επανεκκινήσετε αναγκαστικά. Η σειρά iPhone 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Μεταξύ των διαφόρων χαρακτηριστικών, το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να έχει τα λεπτότερα πλαίσια από όλα τα τηλέφωνα και ένα λεπτότερο χτύπημα κάμερας.

Τα έσοδα της Apple ήταν 94,836 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα  με τα οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου 2023. Αυτό ήταν μειωμένο σε σύγκριση με τα 97,278 δισεκατομμύρια δολάρια που πήρε από την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο, αλλά και πάλι ξεπέρασε τις προσδοκίες των οικονομικών αναλυτών. Τα καθαρά έσοδα ήταν 24,160 δισεκατομμύρια δολάρια, πάλι χαμηλότερα από τα 25,010 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από ένα χρόνο πριν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *