Bing Chat : νέα ενημέρωση , νέα χαρακτηριστικά

Bing Chat : νέα ενημέρωση , νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft ανακοίνωσε ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στο Bing Chat την περασμένη εβδομάδα στο Συνέδριο προγραμματιστών Build 2023. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη για προσθήκες τρίτων από μια μεγάλη ποικιλία συνεργατών. Όπως αποδεικνύεται, η ομάδα του Bing Chat ετοιμάζεται να προσθέσει αυτά ως μέρος μιας σημαντικής ενημέρωσης κάποια στιγμή τον Ιούνιο.

Ο επικεφαλής της Διαφήμισης και Υπηρεσιών Ιστού της Microsoft, δήλωσε σχετικά με τις βελτιώσεις στο Bing Chat μέσω Twitter:

Η μεγαλύτερη αλλαγή μακράν είναι μια μεγάλη εσωτερική αναμόρφωση . Αυτό γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κυκλοφορία προσθηκών μεγάλης κλίμακας. Μετατρέπουμε τα πάντα σε μια προσθήκη και έχει ως αποτέλεσμα μια πολύ σημαντική βελτίωση των μετρήσεων.

Ο Parakhin δήλωσε ότι το Bing Chat θα προσθέσει επίσης “μεγαλύτερο μέγεθος περιβάλλοντος” για χρήστες στη λειτουργία Balanced του chatbot. Επιπλέον, είπε ότι μπορούμε να περιμένουμε «μεγάλες βελτιώσεις στο ποσοστό απεμπλοκής (ειδικά για τη σύνταξη κώδικα)». Αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο για προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το Bing Chat με βοήθεια σε αυτόν τον τομέα.

Ανέφερε επίσης ότι θα γίνουν κάποιες βελτιώσεις στο Bing Image Creator, το εργαλείο της Microsoft που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις βελτιώσεις δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Κατά τη διάρκεια του Build 2023, η Microsoft είπε ότι το Bing Image Creator θα προσθέσει σύντομα έναν τρόπο για την προσθήκη ετικέτας σε οποιεσδήποτε εικόνες και βίντεο με μεταδεδομένα ώστε να μπορούν γρήγορα να αναγνωριστούν ως δημιουργημένα από AI.

Τέλος, ο Parakhin δήλωσε ότι οι ενημερώσεις του Bing Chat τον Ιούνιο θα μπορούσαν “ελπίζουμε” να δουν τα “πρώτα πειράματα για την ενεργοποίηση προγραμμάτων περιήγησης τρίτων”. Αυτό θα ήταν σίγουρα μια μεγάλη αλλαγή παιχνιδιού για το Bing Chat, καθώς αυτή τη στιγμή περιορίζεται μόνο στον Microsoft Edge σε υπολογιστές. Η προσθήκη υποστήριξης για άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome, το Firefox και άλλα σίγουρα θα βοηθήσει στο άνοιγμα του chatbot σε πολλούς περισσότερους χρήστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *