Nvidia WHQL 535.98: Προκαλεί προβλήματα στα  Windows

Nvidia WHQL 535.98: Προκαλεί προβλήματα στα Windows

H Nvidia κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση της Windows Nvidia WHQL με αριθμό 535.98 . Αυτή η ενημέρωση στοχεύει σε καλύτερη απόδοση σε παιχνίδια όπως Diablo IV. Ο οδηγός διορθώνει επίσης το σφάλμα Freestyle που προκαλούσε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των παιχνιδιών.

Ωστόσο, αν τύχει να διαθέτετε μια GPU Nvidia και έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης, τότε θα έχετε σοβαρή πιθανότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης . Υπάρχουν πολλές αναφορές χρηστών στο διαδίκτυο σε διάφορα νήματα που συζητούν το πρόβλημα.

Το επίσημο νήμα σχολίων του προγράμματος οδήγησης GeForce 535.98 στο φόρουμ της Nvidia είναι γεμάτο με παράπονα χρηστών για το ίδιο ζήτημα το ένα μετά το άλλο. Αυτό δείχνει ότι το σφάλμα είναι αρκετά διαδεδομένο και συμβαίνει και σε ένα ευρύ φάσμα υλικού.

Ένας χρήστης γράφει:

“Και όμως, το G-Sync στο + 4070 Ti εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τυχαίες διακοπές λειτουργίας στην οθόνη κατά την τακτική χρήση των Windows. Δεν είχα ποτέ αυτήν τη συμπεριφορά με το παλιό μου 3080. Dell S2721DGF / διάφορα καλώδια DP / δοκίμασα πολλαπλές υλοποιήσεις 4070 Ti. Και όχι, δεν είναι θέμα οθόνης ή οδηγού, είναι θέμα οδηγού.

Ένας άλλος χρήστης joey.salzmann εξηγεί το πρόβλημά του μαζί με τις λεπτομέρειες:

” Γεια σας, Ποτέ δεν είχα πρόβλημα πριν, εκτός από το γνωστό ανοιχτό ζήτημα με το MSFS.

Ενημέρωσα το πρόγραμμα οδήγησης 535.98 χρησιμοποιώντας Nvidia GeForce Experience. Από τότε, η οθόνη μου τρεμοπαίζει σαν κόλαση κάθε φορά που μετακινείται ο κέρσορας μου.

Έλεγξα όλα τα καλώδια, συμβαίνει σε δύο διαφορετικές κορυφαίες οθόνες. Απεγκαταστάθηκε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης για πρώτη φορά. Επανεκκίνηση υπολογιστή. Σταμάτησε να τρεμοπαίζει. Νέα νέα εγκατάσταση ξανά, επανεκκίνηση του υπολογιστή ξανά, το τρεμόπαιγμα επανέρχεται συνεχώς.

Κάτι σίγουρα δεν πάει καλά με αυτήν την ενημέρωση. Θα επιστρέψω στο προηγούμενο πρόγραμμα οδήγησης προς το παρόν, δεδομένου ότι για την ώρα δεν απαιτούνται διορθώσεις σφαλμάτων και Diablo. Υλικό:

– Intel i9-12900KF

Nvidia MSI Supreme RTX 4080

– Windows 11 Pro

– Οθόνη παιχνιδιών 4k & 2k εξοπλισμένη με G-Sync” .

Σχεδόν ολόκληρο το νήμα είναι γεμάτη με τέτοιες αναφορές. Εν τω μεταξύ, είναι η ίδια ιστορία στο Reddit FAQ και για το πρόγραμμα οδήγησης 535.98. Και οι χρήστες διαμαρτύρονται για αυτό το θέμα σε σχετική ανακοίνωση στο Twitter.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *