Microsoft Bing Chat : Αλλαγές στα turns

Microsoft Bing Chat : Αλλαγές στα turns

Η Microsoft δεν έχει επεκτείνει το όριο για τον αριθμό των ημερήσιων turns και των chat turns στο Microsoft Bing Chat από τα μέσα Μαρτίου. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία δοκίμασεi έως και 200 ​​καθημερινές turns συνομιλίας και 20 turns συνομιλίας εντός περιόδου σύνδεσης πριν γίνει μόνιμο αυτό το νέο όριο.

Τώρα, η ομάδα του Bing Chat ανέβασε επιτέλους αυτά τα όρια συνομιλίας σε ένα νέο επίπεδο. Ο επικεφαλής μηχανικής και προϊόντων της Microsoft για το Bing, Jordi Ribas, επιβεβαίωσε στο Twitter ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν έως και 300 chat turns την ημέρα, μαζί με έως και 30 chat turns εντός περιόδου σύνδεσης.

Φυσικά, πρέπει να αναρωτηθούμε πότε και αν το Bing Chat θα λάβει ποτέ απεριόριστες περιόδους συνομιλίας με σειρά. Αυτό μένει να το δούμε, αλλά προς το παρόν, θα πάρουμε αυτήν την επέκταση με τη σειρά της συνομιλίας.

Η Microsoft έχει κάνει σημαντικές ενημερώσεις στην υπηρεσία της. Τώρα, προετοιμάζεται επίσης για ακόμη περισσότερες ενημερώσεις στο Bing Chat κατά τον μήνα Ιούνιο. Αυτό περιλαμβάνει βελτιώσεις στο ποσοστό απεμπλοκής του Bing Chat, μαζί με βελτιώσεις για τη γεννήτρια τέχνης τεχνητής νοημοσύνης Bing Image Creator. Ίσως το μεγαλύτερο επερχόμενο χαρακτηριστικό είναι ένα πιθανό πείραμα υποστήριξης Bing Chat για προγράμματα περιήγησης ιστού εκτός του Microsoft Edge.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *