Apple iOS 16: τρέχει τώρα στο 90% των iPhone

Apple iOS 16: τρέχει τώρα στο 90% των iPhone

Ανακοινώθηκαν τα δεδομένα χρήσης συσκευών Apple iOS 16 και iPadOS 16 στον ιστότοπο προγραμματιστή της. Τα δεδομένα αφορούν συσκευές που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Προκύπτει ότι το iOS 16 τρέχει τώρα στο 90% των ενεργών μοντέλων iPhone. Δεύτερο είναι το iOS 15 που χρησιμοποιείται από το 8% των συσκευών .

Η ενημέρωση iOS 16 εκτελείται στο 81% των συσκευών . Αυτό είναι αυξημένο κατά 28% άλμα σε σχέση με παλαιότερη έκθεση . Για την αναφορά, η Apple συλλέγει δεδομένα χρήσης με βάση τις συσκευές που πραγματοποιούν συναλλαγές στο App Store της.

Όσο αφορά τα iPad, το λογισμικό iPadOS 16 τρέχει τώρα στο 76% των συσκευών που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παράλληλα, το 71% όλων των ενεργών μοντέλων iPad εκτελούν iPadOS 16. Μία αύξηση κατά 21% σε σχέση με προηγούμενα νούμερα.

Σε μια γενικότερη εικόνα, οι συσκευές Apple φέρεται να είναι μπροστά από το Android, σε μεγάλο βαθμό λόγω της στενής ενσωμάτωσης του οικοσυστήματος της Apple. Για παράδειγμα, το Android 11 R της Google έχει το υψηλότερο μερίδιο συσκευής από όλες τις εκδόσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν τελευταία τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Από τώρα, οι πιο πρόσφατες σταθερές εκδόσεις iOS και iPadOS που κυκλοφορούν είναι το iOS 16.5 και το iPadOS 16.5 . Τα δεδομένα χρήσης της συσκευής έφτασαν λίγες μέρες πριν WWDC 2023. Εκεί, η Apple θα μιλήσει για τις επόμενες σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού της, το iOS 17 και το iPadOS 17.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *