Samsung Galaxy Unpacked:  Επιβεβαιώθηκε η τοποθεσία της εκδήλωσης

Samsung Galaxy Unpacked: Επιβεβαιώθηκε η τοποθεσία της εκδήλωσης

H Samsung θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση Samsung Galaxy Unpacked για να αποκαλύψει το Galaxy Z Fold5 καιGalaxy Z Flip5 . Το θέμα ήταν μέχρι τώρα η τοποθεσία της εκδήλωσης. Οι “υποψήφιες” περιοχές ήταν η ΗΠΑ και η Ευρώπη. Τελικά , υπάρχει μια μικρή έκπληξη.

Αυτές οι φήμες δεν αποδείχθηκαν αληθινές αφού η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα ότι η επόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked θα φιλοξενηθεί στη Νότια Κορέα. Την επίσημη επιβεβαίωση έκανε ο Lee Young-hee που είναι ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Κέντρου Μάρκετινγκ της Samsung DX. Eίπε ότι η εκδήλωση Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας . Ο λόγος είναι ότι η περιοχή της Κορέας είναι πολύ σημαντική για την εταιρία.

 
Ο Lee Young-hee δεν αποκάλυψε την ημερομηνία ούτε τον τόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης Galaxy Unpacked. Πιθανή ημερομηνία να είναι 26 Ιουλίου στο COEX της Σεούλ.

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει τα αναδιπλούμενα smartphone Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 σε αυτήν την εκδήλωση Unpacked. Είναι πολύ πιθανό να δούμε και την σειρά Galaxy Watch6. Λιγότερο πιθανό είναι να δούμε τον κορεατικό όμιλο να αποκαλύπτει τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας (MR) σε αυτή την εκδήλωση, αλλά δεν είναι γνωστά πολλά γι ‘αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *