Apple Mac Studio : Πιθανή παρουσία στο WWDC 2023

Apple Mac Studio : Πιθανή παρουσία στο WWDC 2023

Η Apple ενδέχεται να ανακοινώσει έναν νέο υπολογιστή Apple Mac Studio στην εκδήλωση προγραμματιστή WWDC 2023  . Αυτή η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Η Apple “πλησιάζει στην εισαγωγή ενός νέου Mac με την κωδική ονομασία J475.” Πρόσθεσε ότι η κωδική ονομασία για το τρέχον Mac Studio είναι J375, υπονοώντας έτσι την πιθανή άφιξη του διαδόχου του.

Το Mac Studio είναι ένας συμπαγής σταθμός εργασίας του Apple που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2022 παράλληλα με το Studio Display . Είναι ένας από τους τέσσερις επιτραπέζιους υπολογιστές στη σειρά της Apple, συμπεριλαμβανομένων των Mac Mini, iMac και Mac Pro. Το Mac Studio διατίθεται σε δύο παραλλαγές, με τα τσιπ M1 Max και M1 Ultra αντίστοιχα. Η βασική έκδοση του Mac Studio είναι διαθέσιμη 

Έχει αναφερθεί ότι η  Apple δοκιμάζει δύο νέους επιτραπέζιους υπολογιστές, που ονομάζονται Mac 14,13 και Mac 14,14. Αυτά τα μηχανήματα τροφοδοτούνται από τα τσιπ M2 Max και M2 Ultra. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το τσιπ M2 Ultra που θα είναι ο διάδοχος του M1 Ultra που τροφοδοτεί το υπάρχον Mac Studio.

Το M2 Ultra φέρεται να έχει CPU 24 πυρήνων, GPU 60 πυρήνων και υποστήριξη έως και 192 GB μνήμης RAM. Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο ακριβή παραλλαγή για το τσιπ των GPU 76 πυρήνων. Από την άλλη πλευρά, το τσιπ M2 Max διαθέτει CPU 12 πυρήνων και GPU 30 πυρήνων και μπορεί να υποστηρίζει έως και 96 GB μνήμης RAM.

Εκτός από αυτό, η Apple θα μπορούσε να αποκαλύψει μια νέα παραλλαγή των 15 ιντσών του MacBook Air. Έτσι, επεκτείνεται η υπάρχουσα σειρά του που διαθέτει ήδη MacBook 13, 14 και 16 ιντσών για να διαλέξετε. Πρόσφατα, η εταιρεία δημοσίευσε επίσης ένα νέο teaser για την επερχόμενη εκδήλωση μαζί με μια ειδική λίστα αναπαραγωγής Apple Music.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *