Samsung Galaxy S23 : Διόρθωση στις φωτογραφίες

Samsung Galaxy S23 : Διόρθωση στις φωτογραφίες

Τα παράπονα σχετικά με θολές φωτογραφίες από τα Samsung Galaxy S23 και S23+ , οδήγησε στην δημοσίευση μιας ενημέρωσης λογισμικού. Οι χρήστες παραπονιούνται θαμπές περιοχές μέσα στις φωτογραφίες που συλλέγονται απο την κάμερα των συσκευών.

Δεν επηρέασε όλους, αλλά όσοι το είχαν , δεν ενθουσιάστηκαν που η νέα συσκευή έχει πρόβλημα με την κάμερα των 50MP είχε πρόβλημα. Δείτε κάποια σχετικά δείγματα:


Ορισμένες μονάδες Galaxy S23 και S23+ παρουσιάζουν το πρόβλημα όταν οι φωτογραφίες τραβηχτούν από κοντά

Φαίνεται ότι η Samsung έχει πλέον αναγνωρίσει το πρόβλημα. Υπάρχει μια ανάρτηση στο κοινοτικό φόρουμ της Samsung Poland που υπόσχεται ότι έχει δρομολογηθεί μια επιδιόρθωση. Η ανάρτηση αναφέρει ότι αυτό θα επιλυθεί με μια επιδιόρθωση λογισμικού. Αυτό υποδηλώνει ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα υλικού.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα φτάσει αυτή η ενημέρωση. Εν τω μεταξύ, η ανάρτηση προσφέρει μερικές προσωρινές διορθώσεις:

  • Τραβήξτε τη φωτογραφία από απόσταση τουλάχιστον 30 cm/1ft
  • Δοκιμάστε να κρατήσετε το τηλέφωνο κάθετα

Ακολουθεί η κύρια παράγραφος από την ανάρτηση που περιγράφει το ζήτημα (μηχάνημα μεταφρασμένο από τα πολωνικά):

Κατά τη δοκιμή των δυνατοτήτων της κάμερας του S23 ή του S23+, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι η περιοχή γύρω από το θέμα φαίνεται λίγο θολή όταν τραβάτε μια κοντινή λήψη. Αυτό συμβαίνει επειδή η πίσω ευρυγώνια κάμερα στα S23 και S23+ έχει φωτεινό διάφραγμα . Αυτή βοηθάει κατά τη λήψη φωτογραφιών στο σκοτάδι. Ωστόσο, η πιο αισθητή επιλεκτική εστίαση μπορεί να κάνει το φόντο των φωτογραφιών σας να φαίνεται λίγο θολό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *