Gmail : Νέα λειτουργία αναζήτησης email

Gmail : Νέα λειτουργία αναζήτησης email

Η αναζήτηση μια λέξης ή φράσης σε ένα από τα email σας της υπηρεσία Gmail της Google θα εμφάνιζε κάποια αποτελέσματα . Συνήθως τα πιο πρόσφατα εμφανίζονται στην κορυφή . Τώρα, η αναζήτηση στο Gmail αλλάζει και αποκτά δυνατότητες της μηχανής αναζήτησης της Google.

Σε μια ανάρτησηστο ιστολόγιο Google Workspace, ανακοίνωσε:

“Κατά την αναζήτηση στο Gmail, τα μοντέλα μηχανικής εκμάθησης θα χρησιμοποιούν τον όρο της αναζήτησης, τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλους σχετικούς παράγοντες για να σας δείξουν τα αποτελέσματα που ταιριάζουν καλύτερα με το ερώτημα αναζήτησής σας. Αυτά τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται τώρα στην κορυφή της λίστας σε μια ειδική ενότητα, ακολουθούμενα από όλα τα αποτελέσματα ταξινομημένα κατά πρόσφατο.

H δυνατότητα αυτή ήταν απαίτηση των χρηστών, σύμφωνα με το ιστολόγιο. Η προσπάθεια εύρεσης ενός συγκεκριμένου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια συγκεκριμένη λέξη μπορεί να διαρκέσει λίγο. Αυτό γιατί το αποτέλεσμα αναζήτησης εμφανίσει πρώτα μόνο τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτήν τη λέξη. Αυτή η νέα δυνατότητα, θεωρητικά, θα πρέπει να κάνει πιο γρήγορη την αναζήτηση και το εντοπισμό αυτό που χρειάζονται στα αποθηκευμένα email.

Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη για άτομα με ατομικούς λογαριασμούς Google. Επίσης είναι διαθέσιμη και για όλους τους πελάτες του Google Workspace. Η διάθεση των νέων λειτουργιών “έξυπνης” αναζήτησης θα διαρκέσει περίπου 15 ημέρες για να ολοκληρωθεί πλήρως. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για την διαθεσιμότητα της στην έκδοση του Gmail που βασίζεται στον ιστό.

Η Google προσπαθεί να προσθέσει την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές παραγωγικότητας της όπως το Gmail . Τον Μάρτιο, η εταιρεία είπε ότι θα ξεκινήσει εξωτερικές δοκιμές για τεχνητή νοημοσύνη και στα Έγγραφα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *