Intel Innovation 2023 : Πότε θα γίνει

Intel Innovation 2023 : Πότε θα γίνει

Η Intel Innovation 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 20 Σεπτεμβρίου στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας. Η εταιρία χρησιμοποιεί αυτή την εκδήλωση για να συνδεθεί με επαγγελματίες, προγραμματιστές και ερευνητές. Έτσι, ενισχύει το περιβάλλον συνεργασίας για να ορίσει καλύτερες προοπτικές.

Συνήθως, το συνέδριο δεν επικεντρώνεται σε εκθέσεις προϊόντων. Ωστόσο , σε προηγούμενες επαναλήψεις είχαν παρουσιαστεί και νέες επεξεργαστές και νέες κάρτες γραφικών. Με το Innovation 2023 στον ορίζοντα, οι χρήστες αναμένουν με ανυπομονησία περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες εκδόσεις. Περισσότερα στοιχεία αναμένονται για τους επεξεργαστές smartphone Meteor Lake, τους επιτραπέζιους επεξεργαστές Raptor Lake Refresh και τις κάρτες γραφικών Arc A770.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία που αναμένονται στο Innovation 2023 είναι η αποκάλυψη της ανανέωσης σειράς 14th Gen Core. Αν και ο ακριβής χρόνος κυκλοφορίας δεν έχει επιβεβαιωθεί, πιθανή είναι η κυκλοφορία στα τέλη του τρίτου τριμήνου.

Το Innovation 2023 πιθανότατα θα ρίξει φως στους πολυαναμενόμενους κινητούς επεξεργαστές Meteor Lake. Αυτοί οι επεξεργαστές επόμενης γενιάς αναμένεται να φέρουν βελτιώσεις στην απόδοση, την κατανάλωση ρεύματος και τις αρχιτεκτονικές βελτιώσεις.

Η Intel δήλωσε ότι οι νέοι επεξεργαστές βοηθάνε με τις εφαρμογές AI και τις δυνατότητές τους. Ένα από τα demo έδειξε ότι το συμπεριλαμβανόμενο VPU έγινε με χρήση Advanced Blue επεξεργασίας καλύτερα από ένα τσιπ χωρίς VPU.

Ένας άλλος τομέας ενδιαφέροντος για τους λάτρεις που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο Innovation 2023 είναι η σειρά Arc GPU της Intel. Οι χρήστες ελπίζουν να έχουν πληροφορίες για την επερχόμενη αρχιτεκτονική Battlemage. Αυτή η αρχιτεκτονική αναμένεται να τροφοδοτήσει τις κάρτες γραφικών Arc επόμενης γενιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *