Microsoft : διακοπές λειτουργίας σε υπηρεσίες της

Microsoft : διακοπές λειτουργίας σε υπηρεσίες της

Τις τελευταίες ώρες , κυκλοφορεί η είδηση ότι οι διαχειριστές συστήματος και οι διαχειριστές IT ξεκίνησαν να κάνουν αναφορές στο διαδίκτυο για την Microsoft . Οι αναφορές είναι σχετικές με ζητήματα στο Κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365, στο Exchange Online και στο Outlook for web.

Σύντομα, ο επίσημος χειρισμός του Microsoft 365 Status Twitter έφτασε στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για να επιβεβαιώσει αυτά τα ζητήματα:

H Microsoft ενημέρωσε την κατάσταση προσθέτοντας ότι εξέταζε τις πρόσφατες πληροφορίες. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι μια πρόσφατη αλλαγή που έγινε θα μπορούσε να είχε προκαλέσει τα προβλήματα. Οι διαχειριστές μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό θέματος του Κέντρου Διαχειριστή EX571516:

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι επαναφέρει την ενημέρωση για να μετριάσει τον αντίκτυπο της αλλαγής:

“Εντοπίσαμε μια ενημέρωση που εφαρμόστηκε τη στιγμή που ξεκίνησε το πρόβλημα. Επαναφέρουμε την ενημέρωση για τον δυνητικό μετριασμό των επιπτώσεων. Παράλληλα, συνεχίζουμε να διερευνούμε την υποκείμενη αιτία του προβλήματος. Αυτή η γρήγορη ενημέρωση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα”.

Η Microsoft έχει πλέον σταματήσει την ανάπτυξη της ενημέρωσης και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να παραμείνει στην επίλυση των καταστάσεων.

H Microsoft λέει ότι οι εφαρμογές Teams, SharePoint Online, OneDrive για επιχειρήσεις, επηρεάζονται επίσης . Αυτές μπορούν να παρακολουθούνται με το αναγνωριστικό ζητήματος του Κέντρου Διαχειριστή MO571683:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *