Skype Preview : Νέες λειτουργίες

Skype Preview : Νέες λειτουργίες

Νέα ενημέρωση για το Skype η οποία φτάνει στον αριθμό 8.99.76.102 . Οι υπεύθυνοι δοκιμών μπορούν τώρα, να δοκιμάσουν την πιο πρόσφατη παρτίδα νέων δυνατοτήτων και αλλαγών.

Προστίθενται νέες επιλογές, όπως ενσωμάτωση με το Microsoft Weather, επεξεργασμένες καρτέλες κλήσεων, βελτιωμένη ενσωμάτωση Bing και πολλά άλλα.

Τι νέο υπάρχει στο Skype 8.99;

  • Microsoft Weather : τώρα σας επιτρέπει να δείτε την πρόβλεψη χωρίς να φύγετε από το Skype. Κλικ στο εικονίδιο καιρού δίπλα στο προφίλ σας . Το Skype θα ανοίξει ένα πλαϊνό παράθυρο με μια λεπτομερή πρόγνωση ευγενική προσφορά του Microsoft Weather.A screenshot of Skype 899 Preview
  • Επεξεργασμένες καρτέλες κλήσεων διευκολύνουν τη διάκριση των κλήσεων Skype-to-Skype και Skype-to-Phone. Αυτές οι δύο είναι πλέον ξεχωριστές καρτέλες. Η καρτέλα Skype-to-Skype έχει εμφανή κουμπιά για την έναρξη μιας νέας κλήσης βίντεο ή ήχου. Από την άλλη μεριά, η καρτέλα Skype-to-Phone παρέχει γρήγορες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή σας.
  • Προτεραιότητα στις επαφές Skype στην καρτέλα Επαφές. Οι επαφές Skype βρίσκονται πλέον πάνω από άλλα άτομα . Αυτό παρέχει μια ευκολία στη γρήγορη εύρεση του ατόμου με το οποίο θέλετε να συνομιλήσετε στο Skype.
  • Αλληλεπιδραστική συνομιλία Bing σας παρέχει διασκεδαστικές και φρέσκες ιδέες για να μιλήσετε με το AI της Microsoft. Το Skype μπορεί να σας προσφέρει να μιλήσετε με την Bing για την εφεύρεση ενός νέου gadget, να σας πει ένα αστείο ή να διασκεδάσετε με άλλο τρόπο. Η Microsoft λέει ότι αυτές οι προτροπές ανακατεύονται κάθε φορά που εκκινείτε το Skype.
  • Εργαλειοθήκη Bing είναι μια άλλη βελτίωση για τη συνομιλία Bing 1:1 στο Skype. Προσφέρει διάφορα εργαλεία και μεθόδους αλληλεπίδρασης με την υπηρεσία.

Άλλες αλλαγές στην Προεπισκόπηση Skype 8.99 περιλαμβάνουν άμεση πρόσβαση στο Bing Chat (όχι άλλη αναμονή στην ουρά) και επανασχεδιασμένη απεικόνιση της σελίδας προορισμού . Επίσης, αυτόματη αναπαραγωγή διαδοχικών ηχητικών μηνυμάτων και μια ενιαία επιδιόρθωση για τη γραμμή αναζήτησης που μπλοκάρει την κορυφαία συνομιλία στο iPad.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *