WhatsApp update: Με κοινοποίηση οθόνης

WhatsApp update: Με κοινοποίηση οθόνης

Νέες δυνατότητες παρέχονται στους χρήστες με την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp Beta στο Microsoft Store . Ο αριθμός έκδοσης έφτασε στο 2.2322.1.0. Η νεά ενημέρωση παρέχει την δυνατότητα να κοινοποιούν την οθόνη τους όσο βρίσκονται σε βιντεοκλήση.

WhatsApp Beta Screen Share

Η επιλογή, εάν είναι διαθέσιμη, θα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε βιντεοκλήσης. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Microsoft Teams όπου επιτρέπει την κοινή χρήση ολόκληρης της επιφάνειας εργασίας στους χρήστες που συμμετέχουν στην ομαδική κλήση.

Αυτή η δυνατότητα είχε προηγουμένως προστεθεί στο κανάλι Android beta με την έκδοση 2.23.11.19, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Η ενημέρωση επέτρεπε την κοινή χρήση οθόνης από συσκευές Android με μερικούς περιορισμούς. Όλα εξαρτύονταν από την συσκευή και τον αριθμό των συμμετεχόντων στην κλήση. Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι η έκδοση των Windows θα έχει κάποιον από αυτούς τους περιορισμούς.

Οι αλλαγές του WhatsApp ήταν πολλές δυνατότητες στην εφαρμογή Windows τους τελευταίους μήνες. Σημαντικές ομαδικές ενημερώσεις να υλοποιούνται, καθώς και να υποστηρίζονται βιντεοκλήσεις με έως και 8 χρήστες τη φορά και ηχητικές κλήσεις με έως και 32 ομάδες. Η υποστήριξη για μεγαλύτερες οθόνες αποτελεί προτεραιότητα ανάπτυξης για το Meta.

Η κοινή χρήση οθόνης διατίθεται προς το παρόν σε δοκιμαστές beta. Ωστόσο, ορισμένοι τυχεροί χρήστες αναφέρουν ότι η επιλογή είναι διαθέσιμη σε αυτούς στη πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του WhatsApp για Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *