Windows 11 KB5027231 :  Διαθέσιμη

Windows 11 KB5027231 : Διαθέσιμη

Η Microsoft κυκλοφόρησε την αθροιστική ενημέρωση των Windows 11 22H2 KB5027231 . Η ενημέρωση θα διορθώσει τα τρωτά σημεία ασφαλείας που εντοπίστηκαν. Παράλληλα, εισαγάγει 34 αλλαγές, βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.

Το KB5027231 είναι μια υποχρεωτική αθροιστική ενημέρωση των Windows 11 που περιέχει το πακέτο ασφαλείας Ιούνιος 2023 . Επιπλέον, παρέχει και τις ενημερώσεις ασφαλείας της Τρίτης που διορθώνουν 78 ευπάθειες και τριάντα οκτώ ελαττώματα απομακρυσμένης εκτέλεσης κώδικα σε διάφορα προϊόντα της Microsoft.

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν να εγκαταστήσουν τη σημερινή ενημέρωση μεταβαίνοντας στο Έναρξη >Ρυθμίσεις >Ενημερωμένη έκδοση για Windowsκαι κάνοντας κλικ στο’ Ελεγχος για ενημερώσεις.’

Οι χρήστες των Windows 11 μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης από το Κατάλογο Microsoft Update.

Τι νέο υπάρχει στα Windows 11 KB5027231

Μετά την εγκατάσταση του σημερινού KB5027231 , τα Windows 11 22H2 θα αλλάξουν τον αριθμό έκδοσης σε 22621.1848.

Η Microsoft πραγματοποίησε τριάντα τέσσερις αλλαγές στην ενημέρωση των Windows 11 22H2 KB5027231, με τις επισημασμένες που αναφέρονται παρακάτω:

  • Η ενημέρωση διορθώνει ένα γνωστό πρόβλημα που επηρεάζει τις εφαρμογές 32-bit . Αυτό το σφάλμα προκαλεί προβλήματα κατά την αποθήκευση, την αντιγραφή ή την επισύναψη αρχείων, προκαλώντας την εμφάνιση του σφάλματος “Το έγγραφο δεν αποθηκεύτηκε”. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει μόνο εφαρμογές 32-bit και πιθανότατα θα φανεί εάν χρησιμοποιείτε εμπορικό ή εταιρικό λογισμικό ασφαλείας που χρησιμοποιεί εκτεταμένα χαρακτηριστικά αρχείων.
  • Η Microsoft διόρθωσε ένα ζήτημα συμβατότητας που παρουσιάζεται μερικές φορές κατά την εκτέλεση μη υποστηριζόμενης χρήσης του μητρώου των Windows.
  • Εμφανίζει την πλήρη χωρητικότητα αποθήκευσης όλων των συνδρομών σας στο Microsoft Microsoft OneDrive. Εμφανίζει επίσης το συνολικό αποθηκευτικό χώρο στη σελίδα Λογαριασμοί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Προστίθεται υποστήριξη για ήχο Bluetooth® Low Energy (LE). Εάν διαθέτετε μια συμβατή συσκευή, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε πιστότητα καλύτερης ποιότητας ήχου και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας .
  • Η Microsoft βελτίωσε τον Αφηγητή, ώστε να ανακοινώνει σωστά τα χαρακτηριστικά κειμένου σε αρχεία και έγγραφα, όπως “ανορθόγραφα”, “αλλαγή διαγραφής” και “σχόλιο”.
  • Εάν χρησιμοποιείτε πληκτρολόγιο αφής, αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μερικές φορές οδηγεί σε εσφαλμένη διάταξη. Αυτή η ενημέρωση διασφαλίζει επίσης την εμφάνιση της σωστής διάταξης για χρήστες Windows που χρησιμοποιούν γαλλοκαναδικό πληκτρολόγιο.
  • Διορθώνει επίσης ένα σφάλμα που εμποδίζει την εγκατάσταση εκτυπωτών ετικετών πολλαπλών λειτουργιών.
  • Αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που επηρεάζει την αναπαραγωγή ήχου. Αποτυγχάνει σε συσκευές που διαθέτουν συγκεκριμένους επεξεργαστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *