Microsoft Bing Chat : Υπήρχε προειδοποίηση για τα προβλήματα του

Microsoft Bing Chat : Υπήρχε προειδοποίηση για τα προβλήματα του

Από την στιγμή που εμφανίστηκε το Microsoft Bing Chat , η Microsoft φαίνεται ότι ήταν ενήμερη για τα πιθανά προβλήματα . Από τα πρώτα μέτρα που πήρε η Microsoft ήταν να περιορίσει τον αριθμό των καθημερινών στροφών συνομιλίας και συνομιλίες εντός συνεδρίας.

Η Microsoft είχε προειδοποιηθεί από τον συνεργάτη της OpenAI ότι το Bing Chat ενδέχεται να δημιουργήσει αυτού του είδους τις αλληλεπιδράσεις. Ο λόγος ήταν ότι λειτουργεί με μια υπό ανάπτυξη έκδοση του GPT-4. Η OpenAI εξέφρασε ανησυχίες ότι η Microsoft κινούνταν πολύ γρήγορα για να ξεκινήσει το Bing Chat με αυτά τα ζητήματα. Αυτές οι ανησυχίες αποδείχθηκαν πολύ ακριβείς.

Το ίδιο άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι η Microsoft έχει τις δικές της ανησυχίες σχετικά με τη συνεργασία με το OpenAI. Ορισμένα από τα πολλά τμήματα της Microsoft εξακολουθούν να μην μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα ή να συνεργαστούν με η OpenAI.

Ενώ η Microsoft έχει πράγματι επενδύσει έναν τόνο χρημάτων στην εταιρεία, η OpenAI μπορεί ακόμα να αδειοδοτήσει το ChatGPT-4 σε άλλες εταιρείες. Μία από αυτές είναι η DuckDuckGo, που χρησιμοποιεί το API αναζήτησης Bing της Microsoft για ορισμένες από τις αναζητήσεις της. Τον Μάρτιο, η DuckDuckGo ανακοίνωσε το DuckAssist, το δικό του chatbot που θα χρησιμοποιούσε το ChatGPT-3 του OpenAI.

Ωστόσο, η Microsoft είπε ότι θα αυξήσει την τιμή του API της εάν το DuckDuckGo προχωρήσει με το DuckAssist. Ως αποτέλεσμα, το DuckAssist δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην Ιδιωτική Αναζήτηση DuckDuckGo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *