Microsoft Teams: Νέα ενημέρωση

Microsoft Teams: Νέα ενημέρωση

Όσοι είναι μέλη του Microsoft 365 Insiders μπορούν τώρα να δουν μια σημαντική ενημέρωση του Microsoft Teams. Το “Collaborative notes Loop” επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να συνεργάζονται για τη σύνταξη σημειώσεων και άλλου περιεχομένου κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.

Η ανάρτηση ιστολογίου της Microsoft εξηγεί:

Τo Collaborative notes Loop σας επιτρέπει να συνεργάζεστε απευθείας μέσα σε ένα μήνυμα συνομιλίας. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους και να κρατάτε τους πάντες ενημερωμένους ως σημειώσεις όπως συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές. Επίσης, οι εργασίες σημειώσεων που ανατίθενται με τη χρήση σημειώσεων συνεργασίας συγχρονίζονται αυτόματα με το To Do και το Planner. Έτσι, παρέχεται ένας αποτελεσματικός τρόπος διαχείρισης εργασιών και βελτιστοποίησης των ροών εργασίας.

Οι χρήστες που προγραμματίζουν μια συνάντηση στο Teams μπορούν τώρα να κάνουν κλικ στην επιλογή Προσθέστε μια ατζέντα που μπορούν να επεξεργαστούν όλοι στο κάτω μέρος για να ξεκινήσουν τη λειτουργία συλλογικής σημείωσης. Όλες οι σημειώσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της σύσκεψης μπορούν επίσης να αποθηκευτούν στην εφαρμογή OneNote.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, οι χρήστες μπορούν να πάνε να ελέγξουν τυχόν σημειώσεις και εργασίες παρακολούθησης . Επίσης, τυχόν σημειώσεις ή εργασίες που έχουν ανατεθεί σε χρήστες μπορούν να ελεγχθούν στις εφαρμογές Planner και To Do .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *