Samsung Galaxy Watch : Λειτουργία IHRN

Samsung Galaxy Watch : Λειτουργία IHRN

Ανακοινώθηκε απο την Samsung ότι θα αρχίσει η κυκλοφορία της λειτουργίας Ειδοποίησης ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού (IHRN) . Η επερχόμενη λειτουργία του Samsung Galaxy Watch θα είναι διαθέσιμη σε 13 χώρες μέσω της εφαρμογής Samsung Health Monitor. Η λίστα των υποστηριζόμενων περιοχών περιλαμβάνει την Αργεντινή, το Αζερμπαϊτζάν, την Κόστα Ρίκα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τον Ισημερινό, τη Γεωργία, τη Γουατεμάλα, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδονησία, τον Παναμά, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ.

Ήταν γνωστό τον περασμένο μήνα ότι το χαρακτηριστικό έχει λάβει έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Την περασμένη εβδομάδα, εγκρίθηκε επίσης από το Υπουργείο Ασφάλειας Τροφίμων και Φαρμάκων της Κορέας (MFDS). Η Samsung εξηγεί ότι το IHRN έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει ακανόνιστους καρδιακούς ρυθμούς ενώ εργάζεται στο παρασκήνιο. Στην συνέχεια ειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με πιθανή δραστηριότητα AFib (κολπική μαρμαρυγή). Για αυτό, χρησιμοποιεί τις ενσωματωμένες δυνατότητες παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης και του ΗΚΓ του Galaxy Watch.

Ωστόσο, η εταιρεία προειδοποιεί ότι “η λειτουργία προορίζεται μόνο για λόγους γενικής ευεξίας και φυσικής κατάστασης” και δεν “προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή ασθένειας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *