Microsoft: Τελειώνει τον messenger για Windows

Microsoft: Τελειώνει τον messenger για Windows

Το Microsoft Chat ήταν μια προσπάθεια της εταιρίας να προσφέρει στους πελάτες καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας. Μέσα από τα Windows 11 έδωσε ένα εύκολο τρόπο για να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις από υπολογιστές που υποστηρίζονται από την Microsoft Teams. Ωστόσο, η προσπάθεια δεν ήταν πετυχημένη και έτσι αποφασίστηκε η αφαίρεση της .

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία των Windows 11, η Microsoft σηκώνει μια λευκή σημαία και αφαιρεί την εφαρμογή Chat από το λειτουργικό σύστημα.

Με την νέα ενημέρωση , η Microsoft δεν συνδυάζει πλέον την εφαρμογή Chat με το λειτουργικό της σύστημα. Αντίθετα, τώρα έρχεται δωρεάν η εφαρμογή Microsoft Teams . Θα είναι καρφιτσωμένη στη γραμμή εργασιών από προεπιλογή. Σε αντίθεση με την αρχική εφαρμογή Chat, είναι μια κανονική συντόμευση που μπορείτε να αφαιρέσετε με δεξί κλικ.

Το τέλος της εφαρμογής Chat στα Windows 11 είναι απλώς ένα άλλο κεφάλαιο των διαρκώς αναπτυσσόμενων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων της Microsoft για το έπος των Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *