Sony:  δοκιμάζει παιχνίδια για το  PS5 μέσω cloud streaming

Sony: δοκιμάζει παιχνίδια για το PS5 μέσω cloud streaming

Σήμερα, η Sony ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε για πρώτη φορά εσωτερικές δοκιμές για streaming παιχνιδιών από το cloud από τη βιβλιοθήκη της PlayStation 5.

Σε μια ανάρτηση στο επίσημο ιστολόγιο του PlayStation, η Sony αναφέρει:

Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζουμε τη ροή cloud για υποστηριζόμενα παιχνίδια PS5 . Αυτό περιλαμβάνει τίτλους PS5 από τον Κατάλογο παιχνιδιών PlayStation Plus και Δοκιμές παιχνιδιών, καθώς και υποστηριζόμενους ψηφιακούς τίτλους PS5. Όταν ξεκινήσει αυτή η δυνατότητα, η ροή παιχνιδιών cloud για υποστηριζόμενους τίτλους PS5 θα είναι διαθέσιμη για χρήση απευθείας στην κονσόλα PS5 σας. Αυτό σημαίνει ότι ως μέλος Premium, θα είναι πιο εύκολο να μεταβείτε στα αγαπημένα σας παιχνίδια χωρίς να τα κατεβάσετε πρώτα στην κονσόλα σας PS5.

Η Sony πρόσθεσε ότι οι δοκιμές παιχνιδιών στο cloud του PS5 είναι “στα αρχικά στάδια αυτή τη στιγμή”. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό. Θα είναι διαθέσιμο για άτομα που έχουν Συνδρομή PlayStation Plus Premium. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να κάνουν streaming πάνω από 800 παιχνίδια PS, καθώς και στην πλατφόρμα υπολογιστών Windows αυτήν τη στιγμή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Kenichiro Yoshida παραδέχτηκε ότι η τεχνολογία είναι ακόμα «πολύ δύσκολη». Ανέφερε μεγάλο λανθάνοντα χρόνο όταν παίζετε παιχνίδια cloud ως ανησυχία.

Ενώ το cloud gaming μπορεί να είναι ακόμα δύσκολο, η Sony σχεδιάζει να προσφέρει στους θαυμαστές του PS5 έναν τρόπο να παίζουν τα παιχνίδια τους από απόσταση . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης PlayStation Showcase τον Μάιο, αποκάλυψε ένα επερχόμενο προϊόν με την κωδική ονομασία “Project Q”. Βασικά θα είναι μια έκδοση του ελεγκτή DualSense της Sony με μια μεγάλη οθόνη στη μέση. Θα συνδέεται με την κονσόλα PS5 του κατόχου, ώστε να μπορούν να παίξουν τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους σε αυτήν τη συσκευή. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στα τέλη του 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *