Amazfit Pop 3S : Επίσημη ανακοίνωση

Amazfit Pop 3S : Επίσημη ανακοίνωση

Το τελευταίο smartwatch της Amazfit ανακοινώθηκε σήμερα στην Ινδία . Είναι το Amazfit Pop 3S και φέρνει τη μεγαλύτερη οθόνη μέχρι σήμερα σε ένα ρολόι Amazfit . Μια οθόνη AMOLED 1,96 ιντσών με λειτουργικότητα Always-On Display (AOD) είναι κάτι καινούριο για την εταιρία. Η ανάλυση είναι 410 x 502 px και έχετε πάνω από 100 skin ρολογιού για να διαλέξετε. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από κράμα ψευδάργυρου ενώ τα κουμπιά είναι από ανοξείδωτο ατσάλι

Amazfit Pop 3S announced with 1.96” AMOLED display and Bluetooth calling

Το Pop 3S διαθέτει παρακολούθηση 24/7 του καρδιακού ρυθμού καθώς και παρακολούθηση οξυγόνου αίματος, στρες και ύπνου. Καλύπτει επίσης πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες . H βαθμολογία για αντοχή στη σκόνη και το νερό είναι IP68. Ωστόσο, δεν υπάρχει ενσωματωμένο GPS ή NFC εδώ. Η σύζευξη πραγματοποιείται μέσω Bluetooth LE 5.2 και χάρη στο ενσωματωμένο ηχείο, το Pop 3S υποστηρίζει κλήσεις Bluetooth μέσω του τηλεφώνου σας. Υπάρχει μια μπαταρία 300 mAh η οποία αξιολογείται για 12 ημέρες τυπικής χρήσης.

Amazfit Pop 3S
Amazfit Pop 3S
Amazfit Pop 3S

Η τιμή έχει οριστεί στα 3.499 INR για τις εκδόσεις με τον ιμάντα σιλικόνης, ενώ η παραλλαγή του μεταλλικού ιμάντα θα πάει στα 3.999 INR. Οι ανοιχτές εκπτώσεις ξεκινούν σήμερα και μπορείτε να παραλάβετε μια μονάδα από το επίσημη ιστοσελίδα Amazfit και την Amazon.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *