Windows 10 KB5027215: προκαλεί προβλήματα εγκατάστασης

Windows 10 KB5027215: προκαλεί προβλήματα εγκατάστασης

Η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα Τρίτης Ιουνίου 2023 για χρήστες Windows 10. Ωστόσο, η ενημέρωση αντιμετώπισε ζητήματα ασφαλείας.

Φαίνεται ότι η εγκατάσταση καθυστερεί παραπάνω από το κανονικό. Η εγκατάσταση διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα για ορισμένους χρήστες. Επιπλέον , η διαδικασία εκκαθάρισης μετά την ενημέρωση διαρκεί τον περισσότερο χρόνο. Το ζήτημα έχει αναφερθεί από πολλούς χρήστες και συμβαίνει κατά την προσπάθεια εγκατάστασης της αθροιστικής ενημέρωσης μαζί με ενημερώσεις Microsoft .NET.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει το ζήτημα ή κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λύση για την επίλυση του προβλήματος και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε και να εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η απενεργοποίηση του συστήματός σας κατά την ενημέρωση δεν είναι σοφή επιλογή και μπορεί να βλάψει τη συσκευή σας. Θα πρέπει να αφήσετε την ενημερωμένη έκδοση να εγκατασταθεί πλήρως, ακόμα κι αν διαρκεί πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *