Outlook για Windows: Τι αλλαγές φέρνει

Outlook για Windows: Τι αλλαγές φέρνει

Η Microsoft δεν βιάζεται τα πράγματα όσον αφορά την ενημέρωση των χρηστών των Windows 11 στη νέα έκδοση του Outlook. Η Microsoft δήλωσε ότι δεν θα αναγκάσει ακόμα τους χρήστες να μεταβούν στη νέα έκδοση.

Τώρα φαίνεται ότι υπάρχει ένα χρονικό πλαίσιο για τη μετάβαση στο νέο Outlook για Windows. Τα καλά νέα είναι ότι η Microsoft δίνει πολύ χρόνο στις επιχειρήσεις και στους προσωπικούς χρήστες των Windows για να κάνουν αυτή τη μετάβαση.

Η εταιρεία αποκάλυψε τα σχέδιά της σε μήνυμά της στο Κέντρο μηνυμάτων Microsoft 365  που είναι ορατό μόνο στους διαχειριστές. Δήλωσε ότι θα αντικαθιστά τις τρέχουσες εφαρμογές Mail και Calendar με το νέο Outlook για Windows αρχίζοντας από τον Σεπτέμβριο του 2024. Η Microsoft θα μπορούσε να δώσει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς ακόμη περισσότερο χρόνο για να κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές.

Το μήνυμα πρόσθεσε επίσης ότι οι χρήστες των εφαρμογών Mail και Calendar ενδέχεται να δουν μια ειδοποίηση MailTip . Αυτή θα τους ενημερώσει για την επερχόμενη αλλαγή. Μπορεί επίσης να τους ενθαρρύνει να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη νέα εφαρμογή Outlook για Windows.

Η Microsoft λέει ότι μόλις γίνει τελικά η αλλαγή, τρία πράγματα θα συμβούν:

  • Δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ή να κάνουν λήψη των εφαρμογών Mail και Calendar.
  • Οι χρήστες με συνδρομή Microsoft 365 ή Office 365 με πρόσβαση στις εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή του Microsoft 365 μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο Outlook για Windows.
  • Θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο Outlook για Windows με οποιονδήποτε προσωπικό λογαριασμό email (Outlook.com, Gmail, κ.λπ.) ακόμη και χωρίς συνδρομή.

Και πάλι, υπάρχει πολύς δρόμος για να πραγματοποιηθεί αυτή η αλλαγή. Ωστόσο, με την τελική ημερομηνία να πλησιάζει τώρα, ίσως θελήσετε να ελέγξετε τη νέα εφαρμογή Outlook για Windows τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *