Samsung Galaxy S23: αναβάθμιση σε One UI 6

Samsung Galaxy S23: αναβάθμιση σε One UI 6

Σχέδον όλες οι εταιρίες έχουν κυκλοφορήσει τις δικές τους εκδόσεις για το Android 14 της Google Αυτή που έχει καθυστερήσει σημαντικά είναι η Samsung. Ωστόσο, κάτι φαίνεται να αλλάζει τώρα με την οικογένεια Samsung Galaxy S23.

Η πρώτη έκδοση beta του One UI 6 φαίνεται ότι είναι στα σκαριά. Βασίζεται στο Android 14 και πιθανό να είναι διαθέσιμη προς το τέλος Ιουλίου.

Συνεπώς θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το πρώτο One UI 5 beta πέρυσι. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο καλά πράγματα για το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της τελικής, σταθερής έκδοσης αργότερα φέτος.

Προφανώς η Samsung περίμενε τις beta της Google να φτάσουν στη «σταθερότητα της πλατφόρμας» προκειμένου να αρχίσει να αναπτύσσει το One UI 6 στην κορυφή. Αυτό το ορόσημο “σταθερότητας πλατφόρμας” επιτεύχθηκε μεAndroid 14 Beta 3, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Η Samsung έχει ήδη ξεκινήσει την ενημέρωση των εφαρμογών της με υποστήριξη One UI 6 πριν από μερικές εβδομάδες. Το One UI 6 beta θα φτάσει πρώτα στην οικογένεια Galaxy S23, αλλά στη συνέχεια θα εξαπλωθεί σταδιακά σε άλλες συσκευές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *