iQOO Neo 7 Pro: Νέες πληροφορίες

iQOO Neo 7 Pro: Νέες πληροφορίες

Το iQOO Neo 7 Pro θα παρουσιαστεί στις 4 Ιουλίου στην Ινδία. Τώρα η εταιρεία επιβεβαίωσε μερικά βασικά χαρακτηριστικά του smartphone.

Το iQOO Neo 7 Pro θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Βέβαια, θα συνοδεύεται από ένα “Independent Gaming Chip” (IG Chip) για να ανεβάσει την “εμπειρία παιχνιδιού σε νέα ύψη” και να προσφέρει “βελτιωμένα γραφικά και ομαλό παιχνίδι”.

Θα υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία FlashCharge 120W. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να φορτίσει την μπαταρία του τηλεφώνου έως και 50% σε οκτώ λεπτά. Ωστόσο, η εταιρεία δεν αποκάλυψε τη χωρητικότητα της κυψέλης.

Επιπλέον, το iQOO Neo 7 Pro θα συνοδεύεται από τη λειτουργία Motion Control. Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να «αλληλεπιδρούν με παιχνίδια χρησιμοποιώντας έξυπνες κινήσεις τηλεφώνου που βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού». Η κατασκευή του θα γίνει στις εγκαταστάσεις της vivo Greater Noida στην Ινδία . Σκοπός είναι η τηρηθεί η δέσμευση της μάρκας στην καμπάνια της ινδικής κυβέρνησης “Make in India”.

Το iQOO δεν έχει ακόμη δώσει λεπτομέρειες για το φύλλο προδιαγραφών του Neo 7 Pro, αλλά οι φήμες υποστηρίζουν ότι είναι ένα rebrandediQOO Neo7 Racing που είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Κίνα. Εάν ισχύει, το iQOO Neo 7 Pro θα έχει οθόνη 6,78″ 120Hz FullHD+ AMOLED, έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και μια μπαταρία 5.000 mAh.

iQOO Neo7 Racing

Θα υπάρχει μια selfie shooter 16MP στο μπροστινό μέρος. Η διάταξη τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος θα περιλαμβάνει μονάδες 50MP κύρια, 8MP ultrawide και 2MP macro. Ωστόσο, το Neo 7 Pro θα τρέχει το Funtouch OS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *