Meta : Τα ηλικιακά όρια για τα ακουστικά Quest VR

Meta : Τα ηλικιακά όρια για τα ακουστικά Quest VR

Τα νέα όρια ηλικίας για την χρήση των ακουστικών Quest 2 και το Quest 3 VR ανακοίνωσε η Meta. Tα παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα ακουστικά VR της Meta με τους ξεχωριστούς λογαριασμούς τους.

Aυτό δεν σημαίνει ότι τα παιδιά θα μπορούν να ρυθμίσουν τα ακουστικά μόνα τους. Είναι απαραίτητη η συναίνεση των γονέων. Οι γονείς θα δημιουργούν λογαριασμούς που διαχειρίζονται οι ίδιοι για τα προεφηβικά τους παιδιά.

Οι γονείς θα έχουν τον έλεγχο σε διάφορα πράγματα, όπως τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που κατεβάζουν τα παιδιά τους από το κατάστημα εφαρμογών. Έχουν την δυνατότητα να αποκλείουν την πρόσβαση σε εφαρμογές ανά πάσα στιγμή. Οι γονείς θα μπορούν επίσης να ορίζουν όρια χρόνου χρήσης για τα παιδιά τους . Τέλος μπορούν να παρακολουθούν το περιεχόμενο VR μεταδίδοντάς το στα τηλέφωνά τους ή στις οθόνες της τηλεόρασής τους.

Τα προφίλ Meta Horizon αυτών των λογαριασμών που διαχειρίζονται οι γονείς θα οριστούν ως ιδιωτικά από προεπιλογή μαζί με άλλα στοιχεία . Επίσης, η Meta είπε ότι δεν προβάλλει διαφημίσεις σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Εάν οι γονείς μοιράζονται την ηλικία του παιδιού τους, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να παρέχει εφαρμογές κατάλληλες για την ηλικία. Ωστόσο, οι γονείς θα μπορούν να “διαγράψουν τον λογαριασμό του παιδιού τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *