Linux Mint 21.2 Beta :βρίσκεται τώρα σε δοκιμή

Linux Mint 21.2 Beta :βρίσκεται τώρα σε δοκιμή

Ο κύκλος ανάπτυξης του Linux Mint έχει κλείσει. Έτσι, τα ISO για την εγκατάσταση του θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα στους χρήστες.

Πριν από κάθε νέα έκδοση ISO του Linux Mint, το έργο δημοσιεύεται στον Ιστότοπο κοινότητας. Εκεί επιβεβαιώνεται εάν τα ISO έχουν εγκριθεί ή έχουν απορριφθεί. Αυτό είναι ένας δείκτης ότι η κυκλοφορία των ISO έχει μόλις λίγες μέρες . Αυτή τη στιγμή μπορούμε να δούμε ότι οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει σε Linux Mint 21.2 Beta ISO.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα στο όνομα ISO που να υποδηλώνει ότι είναι beta. Αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα επισημανθεί ως Beta ISO κατά την κυκλοφορία, επειδή όλες οι εκδόσεις του Linux Mint προηγούνται από μια έκδοση Beta.

Τα Beta ISO που εγκρίνονται είναι αρκετά σταθερά . Ωστόσο, εξακολουθεί να μην συνιστάται να τα εγκαταστήσετε σε υπολογιστές για να μην χάσετε δεδομένα. Η ομάδα έχει μερικές εβδομάδες για να διορθώσει τα προβλήματα πριν η νέα έκδοση προωθηθεί για δημόσια κατανάλωση.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη Linux Mint 21.0 ή 21.1, καλύτερα να περιμένετε. Θα πρέπει να λάβετε ειδοποίηση για την ενημέρωση μέσω του διαχειριστή ενημερώσεων.

Και οι τρεις εκδόσεις Linux Mint βασίζονται σε Ubuntu 22.04 LTS και θα υποστηρίζεται μέχρι το 2027. Οπότε αν δεν σας αρέσουν ορισμένες από τις αλλαγές στην επερχόμενη έκδοση, μπορείτε να επιλέξετε να μην αναβαθμίσετε το σύστημά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *