Samsung : επεκτείνει το πρόγραμμα αυτοεπισκευής της στην Ευρώπη

Samsung : επεκτείνει το πρόγραμμα αυτοεπισκευής της στην Ευρώπη

Η Samsung φέρνει το πρόγραμμα self repair στην Ευρώπη . Mέχρι τα τέλη Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο στο Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτήν τη στιγμή το πρόγραμμα καλύπτει τις τρεις προηγούμενες γενιές ναυαρχίδων της σειράς S, τα Galaxy S20, S21 και S23. Περιλαμβάνει οθόνες αντικατάστασης, πίσω πάνελ και υποδοχές φόρτισης. Σημειώστε ότι το κιτ αντικατάστασης οθόνης περιλαμβάνει και νέα μπαταρία.

Μπορείτε να παραλάβετε ένα σετ εργαλείων που απαιτούνται για να αποσυναρμολογήσετε το τηλέφωνο με κάτι λιγότερο από 30 €. Μια νέα θύρα φόρτισης για ένα Galaxy S20 θα σας κοστίσει 50 €, το πίσω πάνελ είναι περίπου το ίδιο, ενώ μια επίσημη οθόνη είναι 200 ​​€. Τα ανταλλακτικά για μοντέλα υψηλότερης ποιότητας κοστίζουν περισσότερο, το ίδιο ισχύει και για νεότερα μοντέλα, π.χ. μια οθόνη S22 Ultra είναι 310€.

Η Samsung διαθέτει εκπαιδευτικά βίντεο που θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία αφαίρεσης του παλιού εξαρτήματος.

Οι φορητοί υπολογιστές Galaxy Book Pro και Galaxy Book Pro 360 αποτελούν επίσης μέρος του προγράμματος αυτοεπισκευής. Διατίθενται τα ακόλουθα εξαρτήματα: μπροστινή θήκη, πίσω θήκη, οθόνη, μπαταρία, επιφάνεια αφής. Επίσης παρέχεται το κλειδί λειτουργίας με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων .

Η Samsung συνεργάζεται με εξουσιοδοτημένους διανομείς όπως η ASWO και η 2Service για τη διαχείριση των πωλήσεων και της διανομής των κιτ επισκευής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *