Apple Self Service Repair: Ποιες νέες συσκευές περιλαμβάνει

Apple Self Service Repair: Ποιες νέες συσκευές περιλαμβάνει

Το πρόγραμμα επισκευής Apple Self Service επεκτείνεται και για τις συσκευές iPhone 14, M2 MacBook Air 13 ιντσών και το M2 MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών. Επίσης, η Apple προσφέρει υποστήριξη για επισκευές κάμερας True Depth και ηχείων στο iPhone 12 και iPhone 13 . Τέλος, υποστηρίζει και τους επιτραπέζιους υπολογιστές Mac με το τσιπ Apple M1 . Η υποστήριξη αφορά για την ώρα τις ΗΠΑ, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ισπανία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι χρήστες των προαναφερόμενων συσκευών μπορούν τώρα να παραγγείλουν γνήσια ανταλλακτικά, εργαλεία και εγχειρίδια επισκευής Apple για επισκευή των συσκευών.

Apple Self Service Repair program now includes iPhone 14 series and M2 MacBooks

Η Apple κάνει τώρα τη διαδικασία διαμόρφωσης συστήματος στις επισκευές iPhone δωρεάν για χρήστες Self Service Repair. Το εργαλείο χρησιμοποιείται για την επαλήθευση επισκευών οθονών, μπαταριών, Touch ID ή Face ID και κάμερας σε iPhone με γνήσια ανταλλακτικά Apple. Οι χρήστες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις επισκευασμένες συσκευές τους σε λειτουργία διάγνωσης . Στην συνέχεια, να ακολουθήσουν τις υποδείξεις της οθόνης για να ολοκληρώσουν τη Διαμόρφωση συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *