Samsung Galaxy Z Flip5 : Σημαντική δυνατότητα

Samsung Galaxy Z Flip5 : Σημαντική δυνατότητα

Η πιο σημαντική αναβάθμιση την επερχόμενη Samsung Galaxy Z Flip5 είναι η μεγαλύτερη οθόνη εξωφύλλου – η μετακίνηση σε 3,4” με ανάλυση 720 x 748 εικονοστοιχεία. Αυτή η νέα οθόνη θα επιτρέψει στη Samsung να εκτελεί εφαρμογές στην οθόνη εξωφύλλου, όχι μόνο βασικά γραφικά στοιχεία.

Η εταιρεία φέρεται να συνεργάστηκε με την Google για να συμπεριλάβει εφαρμογές όπως το Google Maps. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πόση λειτουργικότητα των Χαρτών θα είναι διαθέσιμη με το τηλέφωνο κλειστό .

Η διεπαφή χρήστη των Χαρτών αντιμετώπισε προβλήματα στο Razr, καθώς δεν ξεπερνούσε τις τρύπες της κάμερας. Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα και για το Galaxy Z Flip5 με την οθόνη εξωφύλλου σε σχήμα φακέλου.

Άλλες εφαρμογές Google που θα μπορούσαν να είναι προσβάσιμες από την εξωτερική οθόνη είναι τα Messages και το YouTube. Φυσικά, η Samsung θα φέρει όσες εφαρμογές One UI σε αυτήν την οθόνη είναι λογικό.

Μάλλον δεν θα είναι τόσο λειτουργικό όσο η οθόνη του καλύμματος στο Galaxy Z Fold5, αλλά το νέο πάνελ 3,4″ σημαίνει ότι πρέπει να ανοίγετε το τηλέφωνο λιγότερο συχνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *