Micron : τεχνολογία αποθήκευσης UFS 4.0

Micron : τεχνολογία αποθήκευσης UFS 4.0

Η Micron ανακοίνωσε την νέα τεχνολογία αποθήκευσης για φορητές συσκευές. Ήδη δείγματα της UFS 4.0 έχουν αποστείλει για να επιλεκτούν από παγκόσμιους κατασκευαστές smartphone και προμηθευτές chipset.

Η νέα τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αποθηκευτικού χώρου σε χωρητικότητες 256 GB, 512 GB και 1 TB. Η παραγωγή μεγάλου όγκου θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους . Επομένως θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να φτάσουν τα πρώτα τηλέφωνα με χώρο αποθήκευσης Micron UFS 4.0.

Micron unveils its UFS 4.0 storage tech, it's twice as fast as previous-gen storage

Αυτή η αποθήκευση είναι χτισμένη σε φλας TLC 232 επιπέδων (κελιά τριών επιπέδων, δηλαδή αποθήκευση 3 bit ανά κελί). H αρχιτεκτονική NAND έξι επιπέδων της επιτρέπει υψηλότερη απόδοση τυχαίας ανάγνωσης. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το εύρος ζώνης εγγραφής αποθήκευσης είναι 100% υψηλότερο, το εύρος ζώνης ανάγνωσης είναι 75% υψηλότερο.

H αποθήκευση UFS 4.0 της Micron προσφέρει διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης έως 4.300 MBps και διαδοχικές ταχύτητες εγγραφής έως 4.000 MBps. Αυτό είναι υψηλότερο από το UFS 4.0 της Samsung, ειδικά η βαθμολογία εγγραφής.

Micron unveils its UFS 4.0 storage tech, it's twice as fast as previous-gen storage

Επιπλέον, τα νέα τσιπ UFS 4.0 είναι 25% πιο αποδοτικά σε ενέργεια και υπόσχονται 10% χαμηλότερη καθυστέρηση εγγραφής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *