Oppo Find N3 Flip:  δείχνει μια επιπλέον κάμερα

Oppo Find N3 Flip: δείχνει μια επιπλέον κάμερα

Το πρώτο αναδιπλούμενο με μεγάλη οθόνη καλύμματος ήταν το Oppo Find N2 Flip . Στην συνέχεια , η Samsung ετοίμασε το Galaxy Z Flip5 , το οποίο θα διαθέτει πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη. Τώρα , η Oppo είναι ήδη απασχολημένη με τον διάδοχό του Oppo Find N2 Flip.

Και σήμερα, υπάρχει μια εικόνα που απεικονίζει το επερχόμενο Oppo Find N3 Flip . Μπορείτε να το δείτε παρακάτω σε όλο του το μεγαλείο.

Oppo Find N3 Flip leaked render shows an extra camera

Η εξωτερική οθόνη μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπη με αυτή του Find N2 Flip . Επομένως, η Oppo φαίνεται να μην θέλει να παίξει το παιχνίδι μεγαλύτερης οθόνης στο οποίο συμμετείχαν φέτος η Motorola και η Samsung. Από την άλλη, το Find N3 Flip απέκτησε τρίτη κάμερα. Η τοποθέτηση των καμερών είναι επίσης παρόμοια με αυτή που έχουμε δει στο N2 Flip. Υπάρχει απλώς ένας επιπλέον αισθητήρας εκεί.

Το Find N3 Flip θα έχει τις ίδιες κάμερές του με το πρόσφατο Oppo Reno10 Pro. Αυτό σημαίνει ένα κύριο snapper 50 MP με OIS που χρησιμοποιεί τον αισθητήρα IMX890 της Sony, έναν υπερευρυγώνιο αισθητήρα 8 MP και ένα οπτικό ζουμ 32 MP 2x – που είναι η προσθήκη σε σύγκριση με το N2 Flip.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *