Microsoft : σκέφτηκε να αγοράσει την Zynga

Microsoft : σκέφτηκε να αγοράσει την Zynga

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Microsoft και της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ εισήλθε στη δεύτερη ημέρα μιας προγραμματισμένης ακρόασης πέντε ημερών. Μέσα απο την διαδικασία, αποκαλύφθηκε ότι η Microsoft είχε σοβαρά σχέδια να αγοράσει έναν άλλο εκδότη πριν από μερικά χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ο επικεφαλής της Microsoft Xbox επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία ξόδεψε “αρκετό χρόνο” σε μια συμφωνία για την απόκτηση του εκδότη gaming για κινητά Zynga. Η ιδέα ήταν ότι η Microsoft ήθελε να εξασφαλίσει έναν σημαντικό παίκτη στον χώρο των παιχνιδιών για κινητά.

Στο τέλος, η Microsoft αποφάσισε να μην επιδιώξει αυτήν την αγορά. Αντι αυτου, άλλη εταιρία εξαγόρασε τη Zynga για 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια στις αρχές του 2022. Ο Spencer είπε ότι η εταιρεία έστρεψε το ενδιαφέρον της προς την αγορά της Activision Blizzard.

Η δικαστική υπόθεση θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου. Η FTC ζητά από τον δικαστή να επιβάλει προκαταρκτική διαταγή για τα σχέδια της Microsoft να αγοράσει την Activision Blizzard. Η Microsoft είπε εάν εκδίδεται μια τέτοια διαταγή,θα μπορούσε να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη συμφωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *