Apple: τι αναμένεται για τον φθινόπωρο

Apple: τι αναμένεται για τον φθινόπωρο

Ο οδικός χάρτη προϊόντων της Apple για το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και το πρώτο εξάμηνο του 2024 κυκλοφόρησε . Εκεί θα βρούμε τις πληροφορίες για τα σχέδια της Apple για το τέλος της χρονιάς.

Η πρώτη πληροφορία είναι ότι η Apple πρόκειται να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα Apple Watch Series 9. Υπάρχει και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Apple Watch Ultra. Αυτά τα ρολόγια έχουν λάβει κωδικές ονομασίες N207, N208 και N210, αντίστοιχα.

Ο οδικός χάρτης που διέρρευσε περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με μοντέλα MacBook Pro, με M3 MacBook Pro 13 ιντσών . Επίσης, αναφέρονται τα M3 Pro και M3 Max 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro (με την κωδική ονομασία J514 και J516).

Το τσιπ M3 πιθανότατα θα έχει πλήθος πυρήνων CPU και GPU παρόμοια με το τσιπ M2. Αυτή η συνέχεια στους αριθμούς πυρήνων υποδηλώνει ότι η εστίαση της Apple στο τσιπ M3 βελτιστοποιεί την απόδοση ισχύος και τη συνολική απόδοση του συστήματος.

Επιπλέον, η Apple εργάζεται σε νέους iMac (με την κωδική ονομασία J433 και J434) με οθόνες 24 ιντσών. Παράλληλα, διερευνά την ανάπτυξη ενόςiMac με οθόνη άνω των 30 ιντσών.

Οι λάτρεις του iPad μπορούν να ανυπομονούν να δουν νέα μοντέλα iPad Pro εξοπλισμένα με OLED οθόνες (με την κωδική ονομασία J717 και J720). Επιπλέον, η Apple φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο iPad Air (με την κωδική ονομασία J507) για να αντικαταστήσει το υπάρχον μοντέλο που βασίζεται στο M1, εξυπηρετώντας τους χρήστες που αναζητούν μια ισχυρή αλλά φορητή εμπειρία tablet.

Ο οδικός χάρτης κυκλοφορίας προϊόντων της Apple για το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και το πρώτο εξάμηνο του 2024 έχει ως εξής:

  • Σειρά iPhone 15
  • Σειρά Apple Watch Series 9 με Ultra
  • Ένα M3 MacBook Pro 13 ιντσών
  • M3 Pro και M3 Max MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών
  • Νέα iMac, συμπεριλαμβανομένων 30 ιντσών.
  • Νέα μοντέλα MacBook Air
  • Ανανεωμένα iPad Pro με οθόνες OLED
  • Ένα νέο iPad Air

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *