Outlook  outage : επηρεάζει τους χρήστες σε ολόκληρη την Αμερική

Outlook outage : επηρεάζει τους χρήστες σε ολόκληρη την Αμερική

Η Microsoft διερευνά ένα συνεχιζόμενο ζήτημα που εμποδίζει ορισμένους πελάτες να έχουν πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιό τους στο Exchange Online μέσω του Outlook στον Ιστό.

Ενώ η Microsoft λέει ότι αυτή η διακοπή επηρεάζει μόνο την περιοχή της Βόρειας Αμερικής, αναφορές δείχνουν ότι το ζήτημα μπορεί να επηρεάσει επίσης χρήστες στη Νότια Αμερική (Βραζιλία, Χιλή, Δομινικανή Δημοκρατία και Κολομβία).

Ορισμένοι χρήστες της Νότιας Αμερικής λένε επίσης ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εφαρμογή υπολογιστή Outlook, η οποία διακόπτεται κατά την εκκίνηση.

“Ο αντίκτυπος είναι συγκεκριμένος για ορισμένους χρήστες στη Βόρεια Αμερική που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιό τους Exchange Online χρησιμοποιώντας το Outlook στον Ιστό”, δήλωσε η Microsoft σε μια νέα αναφορά περιστατικών που προστέθηκε στο κέντρο διαχείρισης.

“Οι χρήστες που επηρεάζονται ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα απροσδόκητο σφάλμα 500 κατά την πρόσβαση στο Outlook στον ιστό. Αναλύουμε τυχόν πρόσφατες αναπτύξεις που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στον αντίκτυπο και συνεχίζουμε να εξετάζουμε την τηλεμετρία παρακολούθησης υπηρεσίας για να εντοπίσουμε τη βασική αιτία του αντίκτυπου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *