WhatsApp Business: θα επιτρέπει διαφημίσεις

WhatsApp Business: θα επιτρέπει διαφημίσεις

H Meta ανακοίνωσε κάποια νέα στοιχεία για το WhatsApp Business. Έχει πλέον πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες και οι επιχειρήσεις θα μπορούν σύντομα να προβάλλουν διαφημίσεις Click-to-WhatsApp στο Facebook και το Instagram. Αυτό μπορεί να γίνει χωρίς να έχουν λογαριασμό σε αυτές τις πλατφόρμες.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή WhatsApp Business για να δημιουργούν, να αγοράζουν και να δημοσιεύουν διαφημίσεις στο Facebook και το Instagram. Χρειάζονται απλώς μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν τρόπο πληρωμής για να ξεκινήσουν με τις διαφημίσεις Click-to-WhatsApp.

WhatsApp Business New Features

Οι χρήστες που κάνουν κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις στο Facebook και το Instagram θα ανακατευθυνθούν στη σελίδα συνομιλίας της επιχείρησης στο WhatsApp. Έτσι, θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν και να κάνουν αγορές. «Αυτές οι διαφημίσεις είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους για να παρακινήσετε τους δυνητικούς πελάτες να τους στείλουν μηνύματα στο WhatsApp και αυτό θα ανοίξει νέες ευκαιρίες για μικρές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν μόνο WhatsApp που χρειάζονται έναν απλούστερο τρόπο για να ξεκινήσουν τη διαφήμιση», ανέφερε.

Το WhatsApp θα φέρει μια άλλη δυνατότητα επί πληρωμή που θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στέλνουν εξατομικευμένα μηνύματα στους πελάτες τους αυτόματα. Για παράδειγμα, μπορούν να στέλνουν ενημερώσεις σχετικά με επερχόμενες εκπτώσεις, χαιρετισμούς γενεθλίων ή υπενθυμίσεις ραντεβού κ.λπ.

WhatsApp Business New Features

Η λειτουργία θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ομαδοποιούν πελάτες σε διαφορετικές λίστες με βάση το περιβάλλον. Θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε μια λίστα με ένα προσαρμόσιμο κουμπί παρότρυνσης για δράση και να προγραμματίζουν επίσης την ημερομηνία και την ώρα. Αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πόσο θα κοστίζουν τα μηνύματα, η WhatsApp είπε ότι θα αρχίσει να δοκιμάζει τη λειτουργία σύντομα και θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *