Microsoft Launcher:  με πολλά προβλήματα

Microsoft Launcher: με πολλά προβλήματα

Μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή εκκινητή Android από την Microsoft . Δυστυχώς, φαίνεται ότι η ενημέρωση δημιούργησε περισσότερα προβλήματα.

Πολλοί χρήστες Android αναφέρουν προβλήματα μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης του Microsoft Launcher στα τηλέφωνά τους. Δυστυχώς , η ενημέρωση φαίνεται να έχει επηρεάσει περισσότερο τους χρήστες του Microsoft Surface Duo.

Η Microsoft είχε κυκλοφορήσει την ενημέρωση έκδοσης 6.230502.0.1103650 για το Microsoft Launcher στις 26 Ιουνίου. Έκτοτε υπήρξαν αναφορές από χρήστες που σημειώνουν ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί στις συσκευές τους. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποιες αλλαγές έγιναν με την πιο πρόσφατη ενημέρωση του Google Play Store λέει, “Διορθώθηκαν γνωστά σφάλματα και έγιναν βελτιώσεις στην απόδοση”.

Το μήνυμα σφάλματος συνιστά την επαναφορά του Launcher για να διορθωθεί το πρόβλημα. Αν και αυτό μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες, η επαναφορά θα διαγράψει επίσης τις προσαρμογές και τις ρυθμίσεις. Συχνά, η επαναφορά δεν λύνει το πρόβλημα. Ευτυχώς, το μήνυμα σφάλματος της Microsoft υπενθυμίζει στους χρήστες ότι η επαναφορά του Microsoft Launcher θα επαναφέρει όλες τις προσαρμογές, την αρχική οθόνη και τις ρυθμίσεις τους. Τέλος, συνιστά να επανεκκινήσουν το τηλέφωνο πριν επιχειρήσουν να επαναφέρουν το πρόγραμμα εκκίνησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *