Microsoft Teams : Νέες επιλογές

Microsoft Teams : Νέες επιλογές

Νέες επιλογές δοκιμάζονται από την ομάδα του Microsoft 365 Insider για την υπηρεσία διαδικτυακών συσκέψεων Microsoft Teams . Δύο από αυτές τις λειτουργίες είναι πλέον γενικά διαθέσιμες για όλους τους χρήστες του Teams.

Μία από τις δύο νέες δυνατότητες είναι η δυνατότητα προσαρμογής υπότιτλων σε συσκέψεις. Προστέθηκε στην δημόσια έκδοση προεπισκόπησης του Teams τον Μάιο. Τότε η Microsoft δήλωσε:

Παρουσιάσαμε ένα νέο παράθυρο ρυθμίσεων υπότιτλων που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα και το μέγεθος της γραμματοσειράς. Επιπλέον μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των γραμμών που εμφανίζονται και να αλλάξετε τη θέση των λεζάντων στο παράθυρο συσκέψεων. Προσθέσαμε επίσης τη δυνατότητα κύλισης στις πιο πρόσφατες λεζάντες.

Το άλλο νέο χαρακτηριστικό προσθέτει μια νέα εναλλαγή για τον έλεγχο της χρήσης βωμολοχιών σε συσκέψεις. Η Microsoft δήλωσε:

Με τη νέα εναλλαγή για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του φιλτραρίσματος βωμολοχιών σε ζωντανούς υπότιτλους στις συσκέψεις του Teams, μπορείτε πλέον να ελέγχετε εάν θέλετε να συνεχίσετε να αξιοποιείτε τη δυνατότητα φιλτραρίσματος βωμολοχιών που παρέχεται από το κουτί ή εάν προτιμάτε να βλέπετε κάθε λέξη όπως ειπώθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *