Microsoft : προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα του Outlook

Microsoft : προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα του Outlook

Το πρόβλημα με το Outlook for web συνεχίζει να είναι ένας πονοκέφαλος για την Microsoft . O Λογαριασμός Microsoft 365 στο Twitter επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί ότι “διερευνούσε ένα Outlook για το ζήτημα της πρόσβασης στο διαδίκτυο”.

Αρχικά, η Microsoft είπε ότι αυτό το ζήτημα περιοριζόταν στη Βόρεια Αμερική . Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι το πρόβλημα με το Outlook στον Ιστό ήταν πιο διαδεδομένο από ό,τι πίστευε αρχικά.

Η εταιρεία προσπάθησε να εκδώσει μια ενημέρωση για να διορθώσει το πρόβλημα χωρίς αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια, η Microsoft ανακοίνωσε ότι είχε αναπτύξει μια άλλη επιδιόρθωση για την αντιμετώπιση του ζητήματος του Outlook. Η νέα ενημέρωση υποδηλώνει ότι “η επιδιόρθωση έχει φτάσει πάνω από το ήμισυ της επηρεαζόμενης υποδομής και βλέπουμε σημαντική μείωση στα ποσοστά αποτυχίας.” Οι απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα από πελάτες υποδεικνύουν επίσης ότι η επιδιόρθωση web του Outlook ήταν επιτυχής και για αυτούς.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τι προκάλεσε αυτή την τελευταία εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας για μία από τις υπηρεσίες Microsoft 365. Νωρίτερα τον Ιούνιο, υπήρξε μια μεγάλη εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας που επηρέασε σχεδόν όλες τις υπηρεσίες του Microsoft 365. Η εταιρεία παραδέχτηκε αργότερα ότι ήτανλόγω επίθεσης άρνησης υπηρεσίας (DDoS)..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *