OpenAI:  Στο Λονδίνο το πρώτο γραφείο

OpenAI: Στο Λονδίνο το πρώτο γραφείο

Σίγουρα η OpenAI είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της πληροφορικής και της τεχνητής νοημοσύνης αυτό το διάστημα. Η ανάγκη για φυσικά γραφεία έγινε απαραίτητη και η εταιρία ξεκινά από το Λονδίνο. Παράλληλα, διευρύνει το εύρος των δραστηριοτήτων της και να επιταχύνει την αποστολή της προς την τεχνητή γενική νοημοσύνη (AGI).

«Βλέπουμε αυτή την επέκταση ως μια ευκαιρία να προσελκύσουμε ταλέντα παγκόσμιας κλάσης και να προωθήσουμε την καινοτομία στην ανάπτυξη και την πολιτική AGI», προσθέτει ο Sam Altman, Διευθύνων Σύμβουλος της OpenAI.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον και για να δούμε τη συμβολή που θα κάνει το γραφείο μας στο Λονδίνο για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη ασφαλούς τεχνητής νοημοσύνης».

Η εταιρεία έχει ήδη τέσσερις θέσεις ανοιχτές στο Λονδίνο σύμφωνα με την σελίδα σταδιοδρομίας. Οι τίτλοι εργασίας περιλαμβάνουν «Account Executive», «Software Engineer, Detection & Response», «Solutions Architect» και «UK Policy and Partnerships Lead».

Η εταιρεία είπε ότι το Λονδίνο έχει μεγάλο ταλέντο που το καθιστά ιδανικό μέρος για την εταιρεία. Ανέφερε ότι οι ομάδες στο Λονδίνο θα επικεντρωθούν σε κορυφαίες δυνατότητες έρευνας και μηχανική. Επίσης , στοχεύει και σε συνεργασία με τοπικές κοινότητες και φορείς χάραξης πολιτικής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το ίχνος έρευνας και ανάπτυξης στο Λονδίνο, μια πόλη παγκοσμίως γνωστή για την πλούσια κουλτούρα και την εξαιρετική δεξαμενή ταλέντων της», λέει η Diane Yoon, Αντιπρόεδρος Ανθρώπων του OpenAI.

«Είμαστε πρόθυμοι να δημιουργήσουμε δυναμικές ομάδες στις λειτουργίες Έρευνας, Μηχανικής και Go-to-Market, καθώς και σε άλλους τομείς, για να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία και την προώθηση ασφαλούς AGI».

One thought on “OpenAI: Στο Λονδίνο το πρώτο γραφείο

  1. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and
    sources back to your site? My website is in the exact same area of interest
    as yours and my users would certainly benefit
    from some of the information you present here.
    Please let me know if this alright with you. Thanks!

    My web site: как взять кредит без кредитной истории

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *