Microsoft: μετριάζει άλλη μια σημαντική διακοπή λειτουργίας

Microsoft: μετριάζει άλλη μια σημαντική διακοπή λειτουργίας

Τα προβλήματα με τις υπηρεσίες της Microsoft δεν έχουν τελειωμό. Πολλαπλές διακοπές λειτουργίας λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες. Σήμερα, η εταιρία αντιμετώπισε ζητήματα με την εφαρμογή Microsoft Teams.

Η Microsoft άρχισε να ερευνά ένα ζήτημα με το Teams που εμπόδιζε τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές ιστού. Οι χρήστες του Microsoft Teams αντιμετώπισαν ένα μήνυμα “Η λειτουργία απέτυχε με απροσδόκητο σφάλμα” όταν προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στις εφαρμογές.

Το ζήτημα ξεκίνησε γύρω στο μεσημέρι GMT και επιλύθηκε γύρω στις 3 μ.μ. GMT με το Κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365. Η Microsoft επιβεβαίωσε αργότερα ότι η διακοπή ήταν αποτέλεσμα μιας πρόσφατης αλλαγής διαμόρφωσης, η οποία αργότερα επανήλθε από τον γίγαντα του Redmond για να μετριαστεί το πρόβλημα.

Η Microsoft σημείωσε περαιτέρω ότι η εταιρεία θα επανεξετάσει τις διαδικασίες διαμόρφωσής της μετά τη διακοπή λειτουργίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft έχει πιαστεί απροετοίμαστη. Μόλις αυτόν τον μήνα, η εταιρεία ανέφερε τουλάχιστον τρεις διαφορετικές διακοπές λειτουργίας που επηρέασαν τις διάφορες υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *