Apple Vision Pro Caviar Edition  : Η χρυσή έκδοση

Apple Vision Pro Caviar Edition : Η χρυσή έκδοση

Η Caviar ανακοίνωσε σήμερα το Apple Vision Pro Caviar Edition, που ονομάζεται επίσης CVR Edition. Το Vision Pro διαφημίζεται ως “χωρικός υπολογιστής” από την Apple . Η Caviar λέει ότι η ιδέα πίσω από την έκδοση CVR ήταν να μετατρέψουν αυτόν τον χωρικό υπολογιστή σε έργο τέχνης σχεδιαστών.

Η πολυτελής μάρκα άντλησε έμπνευση από τα αναδιπλούμενα γυαλιά του Tom Ford και τις μάσκες σκι της Gucci για την έκδοση.

Caviar introduces Apple Vision Pro CVR Edition decorated with 18K gold and $39,900 price tag

Το Apple Vision Pro Caviar Edition και η προστατευτική μάσκα του είναι διακοσμημένα με περισσότερα από 1,5 κιλά χρυσού 18 καρατίων .Το κεφάλι συγκρατείτα απο λουρί που είναι κατασκευασμένο από δέρμα Connolly για να εγγυάται μια απολαυστική και άνετη εμπειρία .

Apple Vision Pro CVR Edition Apple Vision Pro CVR Edition

Όσοι έχουν διαβάσει για το Vision Pro θα γνωρίζουν ότι το πρώτο ακουστικό AR/VR της Apple χρησιμοποιεί το EyeSight για να κάνει την συσκευή πιο “διαφανή”.Η Caviar αποφάσισε να προσφέρει μια επιλογή απορρήτου στην Έκδοση CVR για να επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν τα μάτια τους στην εξωτερική οθόνη.

Ενώ το Apple Vision Pro διατίθεται στα 3.499 $, το Vision Pro CVR Edition αναμένεται να έχει μια εντυπωσιακή τιμή εκκίνησης 39.900 $. Η Caviar θα παράγει μόνο 24 μονάδες της Apple Vision Pro Caviar Edition, την οποία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *