Twitter του iOS: φέρεται να αποκτά λειτουργία εικόνας σε εικόνα

Twitter του iOS: φέρεται να αποκτά λειτουργία εικόνας σε εικόνα

Το Twitter προσθέτει μια λειτουργία εικόνας σε εικόνα (PiP) σε όλο το σύστημα στην εφαρμογή του για iPhone και iPad, σύμφωνα με διαρροές. Μια εγγραφή οθόνης που κοινοποιείται από τον λογαριασμό αποκαλύπτει τη λειτουργία Twitter PiP σε δράση.

Η λειτουργία Picture-in-Picture επιτρέπει στους χρήστες να συρρικνώνουν τα βίντεο σε ένα μικρό παράθυρο και να συνεχίζουν να τα παρακολουθούν ενώ εκτελούν άλλες εργασίες στις συσκευές τους. Δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο Twitter σε ένα αιωρούμενο παράθυρο στο iPhone σας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το Twitter δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη διαδικασία διάθεσης, καθώς η υποστήριξη PiP σε όλο το σύστημα δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες. Ωστόσο, το Twitter προσφέρει ήδη μια λειτουργία PiP εντός εφαρμογής που είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες και λειτουργεί εντός της εφαρμογής.

Η λειτουργία Picture-in-Picture είναι διαθέσιμη σε διάφορες άλλες εφαρμογές όπως το YouTube, το Netflix και το Apple TV. Η λειτουργία PiP του YouTube λειτουργεί μόνο εάν έχετε την premium συνδρομή του. Ωστόσο, εάν ζείτε στις ΗΠΑ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία PiP με τον δωρεάν λογαριασμό σας, εκτός από κάποιο περιεχόμενο όπως μουσικά βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *