Apple AirPods : νέες υπηρεσίες

Apple AirPods : νέες υπηρεσίες

Η Apple εργάζεται για το επόμενο AirPods Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με την σειρά iPhone 15 . Τα AirPods επόμενης γενιάς υπόσχονται σημαντικές αναβαθμίσεις.

Η Apple θα παρουσιάσει μια θήκη φόρτισης USB-C για τα AirPods Pro. Η κίνηση ευθυγραμμίζεται με τη μετάβαση της Apple στο πιο ευρέως διαδεδομένο πρότυπο USB-C, που συμμορφώνεται με το κοινό πρότυπο χρέωσης της ΕΕ.

Ένα από τα αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά υγείας είναι η ενσωματωμένη λειτουργία τεστ ακοής. Τα νέα ακουστικά μπορούν να αναπαράγουν διαφορετικούς τόνους και ήχους για να αξιολογήσουν την υγεία της ακοής του χρήστη. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αξιολογούν την ακοή τους απευθείας από τα AirPods, καθιστώντας την πιο βολική.

Η Apple θέλει επίσης να επωφεληθεί από την πρόσφατη έγκριση του FDA για τις εξωχρηματιστηριακές πωλήσεις ακουστικών βαρηκοΐας χωρίς να χρειάζεται εξέταση ή συνταγή. Έχοντας κατά νου αυτήν την έγκριση, η Apple εξερευνά τη χρήση του AirPods Pro ως εναλλακτική λύση στα ακουστικά βαρηκοΐας.

Με μηχανικούς σε καταξιωμένους κατασκευαστές ακουστικών βαρηκοΐας, εργάζεται για να επεκτείνει τη λειτουργικότητα των ακουστικών της για να παρέχει δυνατότητες ακουστικών βαρηκοΐας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *