CISA:  εκδίδει προειδοποίηση DDoS

CISA: εκδίδει προειδοποίηση DDoS

Η CISA προειδοποίησε σήμερα για συνεχιζόμενες επιθέσεις DDoS μετά το χτύπημα των αμερικανικών οργανισμών σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας.

Όλοι οι οργανισμοί των ΗΠΑ έλαβαν συμβουλές να λάβουν προληπτικά μέτρα . Θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι ομάδες ασφαλείας τους είναι έτοιμες να αποτρέψουν ή να μετριάσουν τις επιπτώσεις τέτοιων επιθέσεων.

Οι διαχειριστές δικτύου θα πρέπει να είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν γρήγορα κανόνες τείχους προστασίας ή να ανακατευθύνουν την εισερχόμενη κακόβουλη κυκλοφορία μέσω των υπηρεσιών προστασίας DoS.

Εναλλακτικά, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) μπορούν επίσης να παρέχουν καθοδήγηση σχετικά με τα κατάλληλα βήματα που πρέπει να ληφθούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

“Η CISA γνωρίζει την αναφορά ανοιχτού κώδικα στοχευμένων επιθέσεων άρνησης υπηρεσίας (DoS) και κατανεμημένων επιθέσεων άρνησης υπηρεσίας (DDoS) εναντίον πολλών οργανισμών σε πολλούς τομείς”, η υπηρεσία κυβερνοασφάλειαςείπε.

«Αυτές οι επιθέσεις μπορεί να κοστίσουν χρόνο και χρήμα σε έναν οργανισμό και μπορεί να επιβάλλουν κόστος φήμης ενώ οι πόροι και οι υπηρεσίες είναι απρόσιτες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *